• Zwaagdijk RKVV JO8-1 - SV Enkhuizen JO8-1

Vandaag speelden we een extra partijtje thuis tegen SV Enkhuizen. Luca deed voor het eerst mee en stond op doel, wat kan hij al goed uitschieten zeg! Ik schoot het eerste doelpunt over de keeper heen, maar ook Enkhuizen kon over de keeper heen scoren dus al snel was het 1-1. We waren heel goed aan het verdedigen waardoor we veel doelpunten hebben voorkomen, maar Enkhuizen wist toch een paar keer te scoren. Voor de korte pauze in de eerste helft stond het 1-3. Noud maakte er 2-5 en 3-5 van. Luca hield de bal hurkend uit het doel en toen was het rust.

Na de rust stond Jayden op keep, hij deed het ook heel goed, jammer genoeg tikte Enkhuizen de bal er toch nog 2 keer in waardoor het 3-7 werd. Maar wij lieten het er niet bij zitten! We bleven goed verdedigen. Luca was ook in het veld niet bang voor de bal en pakte een paar keer de bal goed af van Enkhuizen, Sil scoorde de 4-7, Lennart probeerde het ook nog een keer heel goed maar de keeper hield hem tegen. Chaz scoorde en toen stond het 5-7 maar toen scoorde Enkhuizen weer. Ik kopte de bal telkens bij een rechtercorner weg van het doel. Lennart ging heel goed naar voren en Noud kon scoren, het was 6-8. Na de korte pauze van de tweede helft werd Noud een beetje boos en speelde van achteren helemaal naar voren om in zijn eentje het volgende doelpunt te scoren, het stond 7-8. Chaz maakte er gelijkstand van, 8-8, het was super spannend maar Enkhuizen wist jammer genoeg met 8-9 te winnen.

En toen gingen we penalty's nemen en daarna lekker douchen.