• Afgelopen zaterdag mocht de kersverse JO-7 een drietal wedstrijdjes spelen in Medemblik. Het was de eerste keer voor Wout, Joe, Jasper, Lilly en Xavier. Calictus zat ook in het team. Ze gingen er meteen enthousiast vandoor naar het doel van de tegenstander, maar helaas waren die te sterk voor hen en duurde het niet lang voor het eerste doelpunt tegen gemaakt werd. In alle drie de wedstrijden waren de duidelijk meer ervaren tegenstanders te sterk. Toch wist Lilly na een minuut of 10 een mooi doelpunt te scoren. Halverwege had het team er niet zo veel zin meer in, maar op het laatst herpakten ze zich heel knap en maakte Calictus ook nog een mooi doelpunt. Ook de penalty's werden heel goed genomen! Niet gewonnen, maar wel weer een leuke ervaring rijker gingen ze weer naar huis.

Groetjes van Jasper