• DOMPER..

Bevrijdingsdag was het zeker niet voor ons. DTS was onze tegenstander deze morgen en wij zelf ook. Was het tot de rust nog een gelijk opgaande wedstrijd met kansen over en weer en een brilstand bij het fluitsignaal, toen was er nog niks aan de hand. Na de rust zijn we volledig en een paar keer door eigenschuld op een hoop gevoetbald. Slechte passing en verkeerde keuzes leidde ons naar een 2-5 nederlaag. De 1, 2, en 3 -0 waren counters nadat wij simpel de bal inleverden terwijl we in de aanval zijn. De 1-3 een vrije trap van Sleepy gaf nog ff hoop, maar bij de 1-4  vervloog die weer. De 2-4 van Douwe was een prachtig schot maar kwam te laat, zeker omdat DTS nog een maal counterde 2-5 eindstand. John nog bedankt voor het invallen en voor a.s. zondag weer zorgelijk omdat er naast de geblesseerden ook nog een aantal afzeggingen zijn. Moeilijke en donkere wolken pakken zich samen boven mijn hoofd. Jullie horen het wel. Tot zondag???