• Zondag 7 april is weer eens een voetbal ochtend geweest om snel te vergeten. Kreeg ik in de loop van de week weer een stortvloed van afzeggingen over me heen was ik blij toch nog 11 spelers op het veld te krijgen. En er was ook nog een reserve die liever niet wilde voetballen. Zijn broer John completeerde de 11 voor de 2e week waarvoor dank John. Over de wedstrijd kan ik kort zijn die ging desastreus. Leek het 1e kwartier nog goed te gaan, er werd leuk gespeeld en we hadden bijna kansen, daarna was er alleen Hollandia. 3 kansen voor rust waren 3 doelpunten, 3-0. Na de rust wat omzettingen waardoor we nog leken mee te doen, maar ook nu de 1e kans net niet. Halverwege de 2e helft werd toch de eer nog gered door Jorgensen die op aangeven van Sleepy de 3-1 maakte. Vlak voor tijd nog een slippertje van onze keep en dat was de eindstand 4-1. A.s. zondag thuis tegen de buren Woudia, ik hoop op een grotere opkomst van ons als de laatste 2x het is en blijft een teamsport. Tot zondag