• Op vrijdagmiddag 9 september 2022 vond de Sportinstuif plaats op het sportterrein in Zwaagdijk. Verschillende activiteiten op het gebied van voetbal, tennis en handbal werden aangeboden aan de kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar. Zo was er onder andere voetsjoelen, voetgolf, handbowlen, waterballon werpen, darttennis, tennispong en als grootste succes een buikglijbaan. Ook stond Margreet Buis klaar om de kinderen te versieren met tatoeages. Als de kinderen aan alle activiteiten hadden deelgenomen kon er ook nog kans gemaakt worden op een sportieve prijs. Maar liefst 47 kinderen deden mee aan de Sportinstuif en sommige gaven aan dat ze het zo leuk vonden, dat ze zich wellicht aan melden bij een van de drie verenigingen. Wij vonden het een succesvolle middag, wat niet had gekund zonder sponsoring van fruit door Boy Sijm (de bananen en mandarijnen gingen schoon op) en van de Albert Heijn in Wervershoof. Zij sponsorden limonade en chips. Verder extra dank aan Han en Gea, Margreet Buis en de ouders die geholpen hebben!

Bekijk hier alle foto’s

Activiteitencommissie van handbalvereniging Quick