• De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Meer weten? Ga naar www.vriendenloterij.nl/clubs.

  RKVV Zwaagdijk heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor RKVV Zwaagdijk meespelen in de VriendenLoterij.

  Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan onze club. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen, activiteiten organiseren en de (jeugd)contributie laag houden.

  Wilt u ons steunen doorloop dan één van de twee volgende stappen:

  Omzetten lot(en)

  Huidige deelnemers in de VriendenLoterij kunnen het goede doel van hun lot omzetten ten gunste van RKVV Zwaagdijk via de Ledenservice. Doorloop voor het omzetten de volgende stappen: 

  1. Bel de Ledenservice op 088 – 020 1020 en houd de benicode van de vereniging (20814) bij de hand
  2. Kies voor optie 5 van het keuzemenu
  3. Als u een medewerker van de VriendenLoterij aan de lijn heeft, geef dan aan dat u het goede doel van uw lot graag wil laten omzetten naar RKVV Zwaagdijk met benicode 20814
  4. De medewerker zal het vervolgens voor u regelen
  5. Het goede doel van het lot is vanaf het eerstvolgende incassomoment gewijzigd naar RKVV Zwaagdijk

  Nieuw lot(en)

  Voor het aanschaffen van nieuwe loten kunnen jullie de volgende link gebruiken: 
  https://mee-spelen.vriendenloterij.nl/landing?beni=20814