• Spaar mee voor onze club bij Albert Heijn

17 sep 2021
  • Albert Heijn heeft in samenwerking met de KNVB een spaarprogramma in het leven geroepen, waarmee je door boodschappen te doen bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten kunt sparen bij aankoop van meer dan 1.500 deelnemende producten. Met elke volle digitale spaarkaart, sponsor je een amateurclub naar keuze. De actie loopt van 13 september tot en met 3 oktober.

Hoe werkt het?

• Download de AH app als je deze nog niet hebt.
    • Ga naar Voetbalpassie op de homepage van de AH app onder Mijn Albert Heijn.
    • Bevestig je deelname aan Voetbalpassie en kies je voetbalclub.
    • Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten*.
    • Sponsor je club met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten. Doneer je volle spaarkaart makkelijk in de AH app.

Wil je helpen om de club te steunen bij het doen van boodschappen bij de Albert Heijn? Kijk dan voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie