• Afgelopen zaterdag hebben wij gespeeld tegen de Zouaven, Het was koud en we waren met een speler minder, onze vaste keeper Jasper kon er helaas niet bij zijn, maar met Wout op doel als vervanger zijn er heel wat doelpunten gestopt, wat een mooie reddingen had hij! de eerste tien minuten liepen niet helemaal soepel, we liepen tegen een 0-2 aan, na een kleine time-out gingen het stukken beter en schoot Noah in drie minuten tijd 5 doelpunten binnen.

Na de rust begonnen we met een 5-2 stand, en door een aantal hele mooie reddingen door onze verdedigers Lars en Joe en het samenspel van hun naar Sepp en Jayden op het middenveld konden we met mooie acties nog meer doelpunten maken en ook zeker doelpunten van de Zouaven tegenhouden, Jayden scoorde er ook nog een en gingen we uiteindelijk met de winst van het veld af. 10-5 gewonnen, wat een toppers!