• Hier komt de eerste regel tekst ... (vul hier aan)
  • Na 2 vrij weekenden moesten we afgelopen maandag een avondwedstrijd spelen. Een echte derby tegen Strandvogels. De vorige keer habben we verloren dus de mannen waren nu voornemens dit niet nog een keer te laten gebeuren. Het begon meteen al goed. Door een mooie aanval wist Guus, die zo snel langs de recher buitenkant zich vrij voor goal wist te spelen, de bal in het net te krijgen; 1-0. Mooie combinaties en hard werken volgde, Lars die een goede spel verdeler was paasde de bal goed naar voren, waarop de bal wederom in doel vloog; 2-0 . Daarna een mooie voorzet vanaf rechts belande de bal weldra ook in het doel van de tegenstanders; 3-0. Dat ging goed. Het was wel een felle wedstrijd; t is niet voor niks een derby natuurlijk. Maar toch wist Zwaagdijk de 4-0 voor rust te maken.

Helaas werd het wat later op de avond, de jongens misschien wat moe gestreden, waardoor een paar goede ballen van de tegenstander bij ons in doel belande. Onze Keeper Milan kon er niks aan doen, het waren prachtige goals, Zo werd het 3-4. Strandvolgels gaf zich niet gewonnen en wist ook nog de 4-4 te scoren,

Vlak voor tijd, werd Guus, na een mooie aanval over links, onderuitgehaald. Vrije tap voor ons. Een mooie trap van Guus en een scrimmage vlak voor doel, zorgde er echter niet voor dat we met de winst ervan door gingen. Eindtand 4-4. Maar super goed gevoetbald. Milan wist menig bal uit doel te houden, de verdediging Rick, Lars en Jayden hadden zich kranig geweerd en goed de aanval weten op te bouwen. Martijn als centrale middenvelder wist de tegenstander goed te storen. En voorin Dave, Pieter en Guus die voor gevaar en de goals zorgde. Super jongens! Doelpunten scoorders waren (dacht ik) Guus, Lars en Dave.

Een super trotse Coach