• We mochten vandaag weer uit tegen Andijk. Dezelfde als een paar weken terug toen we 9-4 wonnen. We moesten weer helemaal achteraan en waren al warm voordat de warming-up begon. De scheids had zich een klein beetje verslapen, de slaapkop. Na een paar mooie aanvallen stonden we snel 2-0 voor. Na een mooi afstandsschot vanuit de verdediging ging deze in het doel en stond het met de rust 7-2. Er stonden zelfs 2 cheerleaders langs de kant.

Na de rust werden we wat meer moe. We schrokken even van de penalty die we meekregen maar konden die helaas niet maken. Na nog een mooi doelpunt uit een corner werd het uiteindelijk 9-2 voor ons. Knap van ons dat we de tegenstander niet meer lieten scoren.

De supporters waren zoals altijd weer geweldig en ook de coach deed weer zijn best.