• We spelen uit vandaag bij Andijk. Allebei de teams zitten meteen vol op de bal! Er wordt veel heen en weer gepingeld en van elkaar afgepakt. Vorig jaar hebben we dik gewonnen van Andijk (14-2) en ze zijn duidelijk vastbesloten om ons nu een poepie te laten ruiken! Voor we het weten is het 2-0. Maar toen kregen we een corner, Chaz nam hem en Ilke kopte hem er zo in 2-1. Ik verzwikte mijn enkel maar kon gelukkig even later weer verder spelen. We hadden het druk met verdedigen maar vinden de nieuwe opstelling nog lastig, het werd zomaar 4-1. Andijk zit heel goed op de bal en er wordt fanatiek gespeeld. Time-out
   
  Andijk speelt super over en lopen veel. Onze ballen zijn vandaag regelmatig te zacht en vinden de ander te vaak niet. Lennart keept goed en krijgt veel complimenten van de ouders en coach van Andijk maar voor zijn doen pakt hij weinig ballen vast en Andijk maakt hier gebruik van door steeds te scoren met rebounds. Luca wist voor de rust nog te scoren, waardoor we de rust ingingen met 8-2.
   
  Na de rust kwamen we sterker terug, maar Andijk leek overal tegelijk te zijn. Al snel stond het 10-2. Na een goede verdedigende actie van Ilke wist Luca mooi naar voren te spelen en de 10-3 te scoren. We stoorden Andijk een aantal keer goed, toen Chaz goed naar voren wist te spelen naar Luca overspeelde en ze samen de 11-4 maakten. Net voor de time-out kregen we nog een niet te houden bal via de binnenkant paal en werd het 12-4.
   
  Ondanks ons harde werken lukte het vandaag niet. En eindigde de wedstrijd met frustraties en een eindstand van 16-4. Maar van verlies kun je leren! Vandaag hebben we geleerd dat we beter moeten communiceren met elkaar (daar wordt al aan gewerkt), beter moeten overspelen (kijken waar de ander staat en wat hardere ballen naar elkaar geven), meer moeten lopen en dat we onze koppies hoog moeten houden, want als je je koppie laat hangen dan vliegen de ballen je om de oren!
   
  Volgende week gaan we er weer voor!
  Groetjes Roy