• ⚽️Het minutenspel van RKVV Zwaagdijk 2019-2020⚽️

  Ook in seizoen 2019/2020 kunt u als lid, supporter of sponsor van R.K.V.V. Zwaagdijk één of meerdere ‘minuten’ kopen. De eigenaar van een minuut maakt elke thuiswedstrijd van het eerste van Zwaagdijk kans op een geldprijs van € 50,00 euro. Deze prijs wordt gewonnen wanneer Zwaagdijk hun 1e doelpunt scoort in de minuut die u hebt gekocht.

  Wat kost één minuut?
  Voor € 20,00 euro bent u voor alle competitiewedstrijden die het 1e van Zwaagdijk in het seizoen 2019-2020 thuis speelt, eigenaar van een willekeurige minuut. Er zijn in totaal 90 loten ( minuten ) te verdelen. Via een computerprogramma wordt er aan elke deelnemer een minuut gekoppeld.
  Om iedereen een eerlijke kans te geven krijgt elke deelnemer bij elke thuiswedstrijd een andere minuut toegewezen.


  Wat win ik als Zwaagdijk het 1e doelpunt scoort in mijn minuut?
  Wanneer Zwaagdijk een doelpunt scoort in de minuut die u is toegewezen wint u € 50,00! Indien Zwaagdijk niet scoort, wordt er geloot welke minuut de winnende minuut is.

  Met het kopen van een minuut steunt u de club, u kunt geld verdienen en gegarandeerd dat het bezoeken van een thuiswedstrijd van het 1e van Zwaagdijk nog spannender wordt!

  Hoe weet ik welke minuut ik heb?
  De deelnemers kunnen op de site www.rkvvzwaagdijk.nl voor elke thuiswedstrijd zien welke minuut ze hebben. Er komt ook een lijst in de kantine te hangen. 

  Extra winnaars
  Gedurende de 3 'West-Friese' derby's tegen MOC, DESS en ALC en de eventuele thuiswedstrijden in de nacompetitie wordt het tweede doelpunt van Zwaagdijk óók beloond met een winnaar van de betreffende minuut. Mocht Zwaagdijk deze wedstrijden niet 2x scoren, dan wordt de minuut deze wedstrijd verloot. Extra kansen dus om in de prijzen te vallen!

  Meedoen?
  Heeft u interesse om aan dit spannende minutenspel mee te doen, aarzel geen moment en mail uw naam dan direct naar: ellen64@quicknet.nl

  Betaling

  De 20 euro dient voor 22 september overgemaakt te worden naar: NL40RABO016.06.91.087


  Een fijn seizoen toegewenst namens RKVV Zwaagdijk!