• Kuubskistentoernooi 2023 groot succes!

  15 jul 2023
 • Na veel voorbereiding was het dan afgelopen zaterdag zo ver. Met kuubkisten van Sijm Agro hebben Maickel en Maurits drie “Arena’s” gemaakt op het trainingsveld. Tussen de velden in werden op de rand pallets neergezet waar het publiek plaats kon nemen. Ook zonder publiek was dat al een prachtig gezicht en al helemaal toen de lijnen er op stonden. Mooi werk, mannen! De comitéleden hebben vervolgens gewerkt aan de verdere opbouw van de activiteiten en de catering.

  Zaterdagmorgen waren de eerste deelnemers al erg vroeg (09:00 uur), die hadden er zin in. Om klokslag 10.00 uur heette onze voorzitter Cees Sierkstra, die de de hele dag de functie als omroeper op zich nam, een ieder welkom waarna de eerste wedstrijden van start gingen. Ook de spelletjes zoals de snelheidsmeter, bemand door Annabelle en Fabienne, het voetsjoelen bemand door Huub en Anouk en het gatendoek bemand door René kregen de eerste groepen op bezoek.

  Veel publiek kwam af op de gezelligheid, een extra stimulans voor de teams. Ouders, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes, en niet te vergeten buurtgenoten die op de gezelligheid af kwamen, konden de kunsten van de teams bewonderen. Op de kuubkisten was het een gezellige drukte. Het publiek kon in de kantine uiteraard bij Han en Gea, Destiny, Erik en Peter, terecht voor eten of drinken. Op het veld kon men ook terecht voor een kopje koffie of thee, limo of wat lekkers bij Mireille, Esmée en Maud. Ook de teams werden door deze dames verzorgt met de nodige en welverdiende consumpties.

  Naast alle wedstrijden en voetbalspelletjes, werd er ook gretig gemaakt van de “winter”stormbaan (wie heeft ‘t in de zomer?) gesponsord door Horizon Flowers.

  Om 14:00 uur floten de scheidsrechters (Peter Beers, Ruud Ursem, Steef Stap, Nils Dekker, Ted Sijm en Patrick Wiering) de laatste wedstrijd af, waarna door Ted Karsten, onze wedstrijdleider, om 14:15 de prijsuitreiking werd verricht.

  Al met al kijken wij als Jeugdcommissie terug op een zeer geslaagd evenement! We hopen het volgend jaar weer te mogen organiseren en dat er met net zoveel enthousiasme en plezier aan deelgenomen wordt. Mocht u na dit verhaal nieuwsgierig zijn geworden een sfeerimpressie proeven dan kan dat.

  Bekijk hier de foto’s van Bruintjes Fotografie en de drone opnames van Lars Aker.

  Wij willen een ieder die zijn/haar bijdrage heeft geleverd aan dit mooie evenement enorm bedanken. We hopen tot volgend jaar!

  Bijzondere dank gaat nog uit aan Horizon Flowers voor het beschikbaar stellen van hun parkeerterrein en de Handbalvereniging voor het beschikbaar stellen van de kleedkamers.

  De Jeugdcommissie RKVV Zwaagdijk (Ted, Lianne, Maurits, Annabel, Marthijs en René)

   

   

  Uitslagen:

  JO12 poule  1e  Woudia, 2e RKVV Zwaagdijk, 3e VVW, 4e Woudia
  JO10 poule  1e Hauwert, 2e Strandvogels , 3e VVW, 4e RKVV Zwaagdijk
  JO9 poule  1e Woudia,  2e RKVV Zwaagdijk,  3e VVW, 4e Hauwert
  JO8 poule  1e VVW-1,  2e Woudia, 3e VVW-2, 4e RKVV Zwaagdijk
  JO7 poule  1e Hauwert, 2e RKVV Zwaagdijk, 3e VVW-2, 4e Woudia