• Knipping familie/vrienden toernooi 2022

16 jun 2022
  • Na twee coronajaren kunnen we eindelijk het jaarlijkse Knipping familie/vrienden toernooi weer organiseren en dus staat deze sportieve happening, zoals het hoort, weer op de agenda. Dit jaar is het maar liefst de 25e editie, een echte mijlpaal. Er zijn diverse spelers/bestuurders/vrijwilligers die alle edities een actieve rol hebben gespeeld. Daarnaast zijn er ook families die alle edities hebben meegedaan, fantastisch om te zien. Dit jaar bleek het onmogelijk om het gewenste aantal van 16 teams uit te komen, we rekenen er op dat het deelnemersveld volgend jaar weer compleet is!

Met 13 teams, die bestaan uit voornamelijk familieleden aangevuld met goede vrienden/kennissen, barst de strijd om de sportieve eer weer los. Aangezien er dit keer een bijzonder aantal teams meedoet, is de poule-indeling iets anders dan andere jaren. Sportiviteit en gezelligheid staan voorop, maar uiteraard zal er tot het uiterste worden gestreden om als winnaar uit de strijd te komen. Fair play staat binnen onze vereniging hoog in het vaandel. Respecteer de tegenstanders, maar ook zeer zeker onze vrijwillige scheidsrechters.

Wedstrijdprogramma

De toernooileiding heeft er alles aan gedaan om een mooi programma in elkaar te draaien, waarbij de kantine de gehele dag en de barbecue na afloop van de wedstrijden beschikbaar zijn om ook de inwendige mens te verzorgen. Laten we er met zijn allen een mooi toernooi van maken!

Ook is er aan de jeugd gedacht en is er o.a. een springkussen aanwezig, zodat een ieder zich kan vermaken.

Nog een speciaal woord van dank naar de balsponsor voor dit evenement. Frank Hekelaar heeft namens “De Artiesten” www.deartiesten.nl  4 nieuwe ballen gesponsord aan de vereniging.

We wensen een ieder een gezellige en sportieve dag toe tijdens het Knipping familie en vrienden toernooi.

De toernooileiding

Download hier het complete programmaboekje