• De laatste tijd is er weer druk gewerkt (mede door het maandagochtend team) om weer goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te beginnen. De lijnen staan weer op de velden, de netten van de doelen hangen weer mooi strak, de shirtjes van de eerste (oefen)wedstrijden hangen weer uit te waaien in de frisse lucht en het gras ziet er uit als een bijlartlaken. Wat dit betreft zijn we dus helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!

Daarnaast zijn er op het complex 3 mooie vlaggenmasten (met dank aan Patrick/Thijs van Diepen) geplaatst waar er 3 mooie vlaggen van 3 prominente sponsors van RKVV Zwaagdijk getoond zullen worden. Ook is in de ruimte bij 't Trefpunt een washok gecreëerd, waar de spullen van de teams gewassen, gedroogd en opgeslagen kunnen worden.

Dankzij onze vrijwilligers zijn we dus helemaal klaar om er een prachtig nieuw seizoen van te maken!