• Ga jij ook voor glasvezel? Meld je aan via de club!

  25 nov 2021
 • Je heb vast het goede nieuws al gehoord: ook Benningbroek, Hauwert, Midwoud, Nibbixwoud, Oostwoud, Sijbekarspel, Wognum, Zwaagdijk-Oost en Zwaagdijk-West komen in aanmerking voor supersnel glasvezel internet! Nu is het aan ons als inwoners om ervoor te zorgen dat het glasvezel er daadwerkelijk ook gaat komen. 

  Aanmelden voor DELTA

  Aanmelden voor Caiway

  Je komt terecht op de pagina van Caiway of DELTA. Je kunt hier gewoon je aanmelding verwerken; door op deze linkjes te klikken komt deze op naam van RKVV Zwaagdijk te staan.

  Wat is glasvezel internet eigenlijk? 
  Glasvezel is de nieuwste en meest toekomstbestendige verbinding voor thuisinternet. Door middel van een flinterdunne draad van glas wordt het internet (en TV) signaal naar uw huis verzonden door snelle lichtsignaaltjes. Hierdoor kunnen, sneller dan bij traditionele technieken zoals coax en adsl, flinke hoeveelheden data worden verstuurd.  En dat heeft heel wat voordelen voor u als gebruiker!

  Wat wordt er dan allemaal beter als ik glasvezel internet neem?  
  Zeker nu we heel veel thuiswerken, in de cloud werken, videobellen en online vergaderen wil je dat je een goede en stabiele internetverbinding hebt. Glasvezel biedt dat, zowel download als upload. Bij glasvezel zijn deze snelheden namelijk gelijk. Jouw upload wordt dus sowieso veel sneller ten opzichte van je huidige provider!  

  De mogelijkheden van glasvezel zijn een stuk groter dan die van andere internet-technieken. Hiermee weet je dus zeker dat je niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren voorzien bent van een toekomst-vast internetsignaal. Waar ADSL maximaal 0,2 Gig kan leveren (en dat in theorie) en Coax tot 1 Gig (lang niet overal verkrijgbaar) levert glasvezel nu al abonnementen met snelheden tot maar liefst 8 Gig per seconde. En het mooie is: als je voor glasvezel kiest behoud je natuurlijk jouw huidige ADSL- en Coax aansluiting. Er is dus altijd een mogelijkheid om weer terug te stappen naar deze verbindingen. Maar je zorgt dus wél voor meer keuzemogelijkheden voor jouw huis.  Voor de gamers onder ons: de ping-rate is superlaag dus je hebt nog snellere responstijden tijdens het online gamen. 

  Waarom juist nu overstappen?  
  Op dit moment is er een vraagbundeling gaande. Dat betekent dat je binnen deze periode sowieso geen aansluitkosten t.w.v. € 650 hoeft te betalen als je je bij één van de providers aanmeldt voor een jaarcontract. Natuurlijk ga je pas betalen als de glasvezel aansluiting aangelegd is en je de lijn kunt gebruiken. Daarnaast hebben de providers op dit moment superscherpe aanbiedingen:  

  Maar ook na een actieperiode betaal je in veel gevallen een vergelijkbaar maandbedrag voor glasvezel ten opzichte van coax of ADSL. Dus stap over en profiteer van het internet van morgen voor de prijs van vandaag!


  Bij DELTA ontvang je een installatie tot in de nok inclusief een goed wifi netwerk op drie verdiepingen via een mesh-systeem. Daarnaast heb je al 1 Gig internet (1000 Mbps!) voor de messcherpe prijs van maar € 45 per maand. Dat is een baanbrekend scherp tarief voor dit pakket! 

  Aanmelden voor DELTA

  Bij Caiway betaal je de eerste zes maanden € 35 voor jouw Internet of Internet & TV pakket (daarna vanaf € 52,95 voor Internet & Televisie) én twaalf maanden ESPN Compleet voor maar € 5 per maand. Het eerste jaar krijg je bovendien drie slimme Wifi punten gratis in bruikleen (daarna € 3 per maand) voor een slim bekeken Wifi dekking in huis. 

  Aanmelden voor Caiway   

  Meer weten?  
  Overstappen is niet eng. Loop bij vragen gerust even bij het Glasvezel Informatie Punt langs op het winkelplein in Wognum. De medewerkers aldaar kunnen je hierin goed begeleiden en jouw vragen zeker beantwoorden. Zorg wel dat je jouw aanmelding via onze site regelt voor de extra korting voor jou en de sponsoring van onze club!

  Stap over naar de toekomst 
  Waarom zou u voor hetzelfde geld niet voor een veel beter en stabieler product gaan? Meld je vandaag nog aan voor glasvezel en kies voor de toekomst! 

  Het bestuur van RKVV Zwaagdijk