Zwaagdijk B1 – ALC B1 2-3

Zondag, 16 januari 2014

Vandaag was er een wedstrijd tegen ALC B1, het was een thuis wedstrijd. Het weer was gelukkig niet te koud en goed te doen voor de tijd van het jaar. Er waren 5 mensen niet: Rick, Laurens, Tim, Thom en Chris dus we waren met z’n elfen. We kregen ook nog een speler uit het eerste, Rene Goedhart kwam ons team  versterken, we hadden nu dus een wissel.

Zwaagdijk begon met de aftrap, het begon rustig en tevens ook spannend want het bleef 0-0 staan totdat het eerste doelpunt uit een corner er in werd geschoten door ALC. Zwaagdijk mocht de aftrap weer nemen en na verloop van tijd brak er een speler van ALC door die een voorzet wilde geven. Maar de voorzet belandde gelijk in het doel. Het stond nu 0-2 en dat was ook gelijk de ruststand.

De tweede helft mocht ALC de aftrap nemen. De bal werd weer heen en weer gespeeld totdat Nils Dekker toch eindelijk doorbrak en de 1-2 scoorde. ALC had de aftrap weer. Kort daarna begonnen ze weer aan de aanval. De bal werd voorgezet en helaas schoot Trijntje Laan per ongeluk de bal in het eigen doel! De stand was nu dus 1-3. Na de aftrap zette Zwaagdijk zich weer klaar voor de aanval. Niels Dekker rende naar de tweede paal en kreeg hem toen hoog voor gespeeld. Hij kopte de bal netjes in het doel de stand is nu 2-3. Helaas gebeurde hierna niet veel meer en was dit dus ook de eindstand. Zwaagdijk had met 2-3 verloren.

Gemaakt door: Bas Kuip.

Share Button

Reacties zijn gesloten.