Berkhout – Zwaagdijk Ve2 0-1

( Kop ) rollend  naar Berkhout VE1

De Veteranen II speelden zondag de 19e uit bij Berkhout veteranen 1.

Het gras was erg hoog door de weersomstandigheden .Lekker weer de hele week behalve deze zondag om 9 uur ’s ochtends. De veteranen rolden allen zo’n beetje binnen rond 9 uur om te vertrekken naar Bbbbbberkhout.

Velen hadden de avond ervoor om gedacht bleek. De bal rolde lekker maar ook diverse spelers. Hier en daar waren er wat motorieke stoornissen.  Dit lag bij sommigen aan het vroeg naar bed gaan en er vroeg uit moeten rollen of juist bij anderen weer aan het er laat in rollen maar toch evengoed er ook weer vroeg uit rollen. Één veteraan besloot een smoes uit de mouw te laten rollen en rolde waarschijnlijk weer lekker tegen zijn  vrouw aan. De wedstrijd rolde gestaag door in de eerste helft waar de Zwaagdijk veteranen welgeteld één schot op het Berkhouter doel konden produceren. Berkhout had welgeteld nul kansen…iedereen was dan ook blij dat het fluitje voor de rust viel….

In de kleedkamer was het aandachtig luisteren naar de coach die zijn plannen voor de tweede helft uitrolde. Uiteraard werd hij direkt gecorrigeerd en besloten wij in volle tevredenheid dat we over gingen op 4-3-3 ipv 4-4-2 wat overigens nooit echt zo staat daar onze oudste zich meestal tussen de middelste 4-en van de 4-4-2 bevindt waardoor dit weer lijkt op 3-5-2 maar dus de tweede helft beginnend met 4-3-3 wat weer betekent dat we in 3-4-3 uitkwamen voor alle duidelijkheid. Hoe dan ook mouwen opgerold en de tweede helft kon beginnen.  De scheids had net gefloten en ons plan kon bijna direkt opgerold worden want het balletje rolde bijna onze goal in….daarna was het gelukkig toch onze kwaliteit die de ogen bij de tegenstanders deed rollen want het balletje rolde nu plots diverse keren van rood shirt naar rood shirt wat voetballen opeens makkelijk doet lijken. Het was dan ook niet verwonderlijk dat het balletje de goede kant oprolde en uiteindelijk de score, na een prachtige pirouette, met een goal van Frank, 1 van de twee goed spelende Neuveltjes,  geopend werd. Verder dan een paar mooie koprollen kwamen we helaas niet maar de drie punten waren binnen en konden we weer mooi op huis aan rollen.

Man of the koprol

p.s. Ik kwam heus wel boven ’t gras uit hoor JZanoli

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.