KAMPIOENEN!!

Kampioenswedstrijd Zwaagdijk

De wedstrijd begon uitstekend voor Zwaagdijk met een aantal goeie kansen waar al gauw de eerste goal uit viel.
Laurens werd weg gestuurd liet zoals altijd de verdedigers het nakijken en schoot de bal goed in het doel.
vervolgens vond Zouaven het nodig vieze overtredingen te gaan maken. daardoor kwam er al gouw een vrije trap op de rand van de 16 meter de specialisten gaven de bal aan Laurens want deze jonge blonk van het zelfvertrouwen. Laurens nam een aanloop en plaatste hem precies in de kruising.
vervolgens kwam er een vrije trap van Keir deze werd zoals altijd precies opmaat gegeven en in eens kwam daar mees aan rennen die geweldig de bal vanuit de lucht met een sliding de bal in het doel schoot 3-0. Laurens kwam daarna nog 2 keer 1 tegen 1 met de keeper die uiteraard alle 2 werden benut 5-0.

RUST

In de tweede helft zaten Mark en Mees op de bank.
het niveau verslechterde elke minuut en je zag duidelijk de wissels werden gemist. al kwam Zouaven moeilijk door de defensieve muur van Zwaagdijk.
uiteindelijk viel er toch een doelpunt aan de kant van de Zouaven 5-1.
vlak daarna kwamen de wissels in het veld en er was wat meer beleving in het elftal waaruit al gouw weer een goal viel van Laurens door geweldig werk van het middenveld van Zwaagdijk 6-1. Daarna werd er zeer goed verdedigd waardoor de wedstrijd kon worden uitgespeeld.
Zwaagdijk heeft een zeer goed eerste seizoen deel gespeeld en is dik verdiend kampioen geworden.

Met dank aan: Laurens, Mees, Keir, Rick, Sem, Nick, Anna, Treintje, Thom, Jan, Bas, Tim en de geblesseerde die ook zeer belangrijk zijn geweest: Cris, Stan, Nils. En ik wil als laatst ook graag mezelf bedanken: Mark Botman.

Share Button

Reacties zijn gesloten.