Zwaagdijk B1 – Always Forward B4 1-3

Zondag, 1 December 2013

Vandaag was er een wedstrijd tegen Always Forward B4. Het was een mooie maar frisse dag. Drie spelers waren afwezig en we hadden twee wissels op de bank zitten.

Always Forward nam de aftrap waarna Zwaagdijk gelijk druk zette. Een groot gedeelte van de eerste helft werd er over geschoten tussen de twee partijen. Zwaagdijk had veel kansen maar ze gingen er helaas allemaal net niet in. Ook Always Forward had een paar kansen. Maar dan, 10 minuten voor de pauze, breekt Always Forward door onze verdediging en maakt vervolgens de 0-1. Dit is ook gelijk de ruststand.

De tweede helft mocht Zwaagdijk de aftrap nemen. We speelden de bal wat rond, en het ging eigenlijk hetzelfde als in de eerst helft. Totdat Always Forward weer doorbrak, Sem Wagenmaker kwam goed uit zijn doel, maar tevergeefs, de tegenstander schoot hem met een lobje over de keeper heen. De stand is nu 0-2.

Always Forward is weer met een nieuwe aanval bezig, maar de speler werd onderuitgehaald door Thom Goedhart waardoor hij er 10 minuten uit werd gestuurd. Zwaagdijk speelde nu dus met nog maar tien man.

Op een gegeven moment is Zwaagdijk weer aan de bal, er wordt goed overgespeeld waarna de bal bij Keir Dekker aan komt en hij hem hard en gericht in het doel schiet, 1-2 is nu de stand.

Om het af te maken scoorde Always Forward, met nog 5 minuten op de klok, de 1-3. De wedstrijd was hiermee beslist en Zwaagdijk heeft voor de eerste keer in deze competitie verloren.

Gemaakt door: Bas Kuip

Share Button

Reacties zijn gesloten.