ZWAAGDIJK B1 – ZUIDERMEER B1 8-1

24 oktober 2013

Voor dat de wedstrijd begon had Zwaagdijk wat problemen want we hadden 1 wissel. Rick Meyer, Laurens en Stan Neefjes waren er niet. Daarom hadden we René Goedhart geregeld.

De aftrap werd genomen door Zuidermeer en ze namen de aanval alleen de bal werd onderschept. Na een tijdje over spelen en wat kansen werd de bal naar Nils Dekker geschoten en rende naar voor en gaf hem af op Mark Botman en scoorde de 1-0. Na nog wat overspelen en kansen kwam Zuidermeer met een aanval via links en schoot hem er in scoorde de 1-1. Maar dat bleef niet lang want Zwaagdijk was in de aanval en daar kwam een corner uit. Jan Komen nam de corner mooi naar de stip waar Trijntje Laan stond maar die miste de bal, waardoor Bas Kuip hem voor zijn voeten kreeg en hem er in schoot 2-1.

Zwaagdijk had er weer zin in en pakte de bal af en speelde redelijk goed rond en het bleef een paar minuten een beetje stil qua spel. Maar er kwam een aanval van af achter naar het midden veld waar Keir Dekker een mooi balletje naar Nils Dekker schoot en Nils Dekker maakte die goed af en het stond 3-1. Na het doelpunt gebeurde er niet veel af een toe een kans van beide teams. En de scheids floot af en het was rust.

In de rust werd besproken dat het best redelijk ging het overspelen ging goed maar dat we meer de kansen er in moesten schieten! In de 2de helft kwam René Goedhart er in. Zwaagdijk nam de aftrap. Maar dat ging niet goed en werd verspeeld. Maar we pakte ons snel weer op en liepen op het doel af met Keir Dekker aan de bal en die schoot hem keihard op de keeper af, maar daar stond de achterste man nog voor en die tikte hem zo in zijn eigen doel 4-1. In de 2de helft heeft Zuidermeer amper kansen gehad. En Zwaagdijk was de betere ploeg na wat over spelen kwam de bal bij Mark Botman en zag dat de keeper ver uit zijn doel stond en schoot op doel en de 5-1 was binnen. En na enkele minuten kwam Zwaagdijk weer in de aanval en schoot Nils Dekker de 6-1 binnen en Mark Botman de 7-1 en dat was ook weer een eigen doelpunt. En weer was Zwaagdijk de betere ploeg want er werd weer lekker overgespeeld en net voor het einde schoot Nils dekker de 8-1 binnen! En de teams liepen de kleedkamers in.

Zwaagdijk B1 komt al dichterbij het kampioenschap met nog 2 wedstrijden te spelen!

Geschreven door: Mees Laan

 

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.