VVW B3 – Zwaagdijk B1 3-13

Zondag, 17 november 2013.

Zwaagdijk B1 moest vandaag optreden tegen de onderste uit de competitie, VVW B3. We gingen op de fiets heen. Het was een mooie dag om te voetballen iedereen deed mee, behalve Stan Neefjes (nog steeds geblesseerd).

Zwaagdijk mocht de aftrap nemen maar verloor meteen de bal. Een minuut later scoorde Nils Dekker het eerste doelpunt. Heel kort na het eerste doelpunt scoorde Nils ook het 2de doelpunt. Na die 2 doelpunten was het even rustig, Zwaagdijk verloor veel de bal en pasten niet goed over. Daarna had Laurens Abbink een paar snelle loopacties en scoorde een paar keer. VVW scoorde ook nog 1 keer. Later in de 2de helft scoorde Thom Goedhart en Keir Dekker ook allebei nog 1 keer. Dus we gingen de rust in met 1-9.

In de rust werd de eerste helft even door genomen door de coaches, de wissels werden ook bekend gemaakt. We hadden afgesproken dat we meer gingen overspelen in plaats van lange ballen geven.

De 2de helft nam VVW de aftrap,  wij zetten meteen een beetje druk. We hadden de bal weer snel en er kwam een aanval, maar die werd niet afgemaakt. Een verdediger van VVW trapte de bal heel ver naar voren. De verdediging van Zwaagdijk had die bal onderschat. Een aanvaller van VVW scoorde een doelpunt. Daarna speelde Zwaagdijk de bal goed rond en werd er een paar keer gescoord door: Laurens Abbink, Trijntje Laan, Anna Wittenberg en Jan Komen. Er werd ook nog 1 keer gescoord door VVW. Zwaagdijk bleef goed rond spelen maar scoorde jammer genoeg niet. Toen vloot de scheidsrechter, en de wedstrijd was afgelopen. De eindstand was 3-13 voor Zwaagdijk.

Doelpunten makers:  Laurens Abbink(6), Nils Dekker(2) Trijntje Laan (1), Anna Wittenberg  (1), Keir Dekker(1), Thom Goedhart(1) en Jan Komen(1)

Begin opstelling: Sem Wagenmaker – Rick Myer – Nick Laan – Chris Schouten – Mees Laan – Mark Botman – Trijntje Laan – Laurens Abbink – Nils Dekker – Anna Wittenberg – Tim Neefjes.

Wissels: Bas Kuip – Thom  Goedhart – Jan Komen – Keir Dekker.

Gemaakt door: Jan Komen.

Share Button

Reacties zijn gesloten.