Zwaagdijk – Andijk 7-1

Een onverwacht makkelijke winstpartij op Andijk.

Na het veld om 8.45 Uur goed gekeurd te hebben en buienradar te hebben bekeken, mocht er van mij gevoetbald worden. Er waren twee wedstrijden om 11.00 Uur maar we hadden maar een scheidsrechter. Gelukkig hebben wij een voorzitter die ons ging fluiten. Dus Cees werd door Margreet in een keukenloods pakje gestopt zodat we konden beginnen tegen Andijk waar we toch wel tegen op keken, dit bleek niet nodig want we waren de bovenliggende ploeg.  De kansen waren talrijk. Al snel volgde een voorzet van Hans op Patrick, die niet met het hoofd maar al glijdend de bal in het doel werkte. Op slag van rust probeerde Pieter Duin het van afstand, zijn schot was houdbaar maar keeper Jelle hielp ons een handje, ruststand 2-0 voor ons.

Na de thee en druivensuiker gingen we weer het veld op  met Richard terug van blessure voor Pieter. De eerste kans was voor Andijk, een voorzet van links werd op komische wijze door Jaap en Peter over de doellijn gewerkt. Kort hierna volgde een diepe bal op Patrick die volgens hun grens buitenspel stond, wat niet waar was dus 3-1. Het ging nu wel erg makkelijk, het was Paul Pelleboer ( Paul heeft van alles verstand, behalve van het weer ) die de 4-1 maakte.

Onze hardwerkende Jeroen wist twee mooie aanvallen  om te zetten tot twee doelpunten.

Het slotakkoord was voor Richard die de bal van twintig meter in de kruising deed ploffen.

Uitslag een mooie 7-1 overwinning met goed voetbal, dit geeft moed voor volgende week uit tegen Spartanen. Als Dirk de man met de dikke knie dan de vlag weer ter hand neemt moet het volgende week ook lukken.

p.s. Jeroen zou dit schrijven, maar was zo moe na twee keer scoren,  dat ik het maar voor hem opnam.

Ted.

Share Button

Reacties zijn gesloten.