Zwaagdijk B1 – Strandvogels B1 7-1

Zondag, 27 oktober 2013.

Vandaag moest het nog steeds onverslagen Zwaagdijk B1 tegen Strandvogels B1.

Het was een winderige en herfstachtige dag. Iedereen behalve Stan Neefjes (nog steeds geblesseerd) was weer van de partij. bal

Strandvogels mocht de aftrap nemen. Ze probeerden wat over te schieten maar als snel kwam Zwaagdijk in volle aanval en kwam er een mooi doelpunt van Laurens Abbink. Zwaagdijk stond 1-0 voor! Snel daarna was er een corner voor Zwaagdijk met volle tegen wind schoot Jan Komen de bal voor het doel. Nils Dekker kwam inlopen en schoot raak! 2-0 voor Zwaagdijk. Na de 2-0 bleef het zo’n 10 minuten rustig en gingen we daarna weer los. Zo kwam er een mooie voorzet van Mark Botman zodat Laurens Abbink er goed voor stond en hem erin kopte. 3-0! Na de 3-0 kwam Nils Dekker mooi langs alle tegenstanders en schoot van een afstandje in het doel. Het was alweer 4-0 voor Zwaagdijk.

Hierna kwamen er nog 2 mooie doelpunten van Laurens Abbink. Zwaagdijk staat 6-0 voor in de rust.

In de rust werd door de coaches de eerste helft nagesproken. Nadat de wissels ook weer bekend waren dachten we grappig te zijn om de keeper eens te gaan wisselen! Thom Goedhart kwam in plaats voor Sem Wagemaker op doel. We gingen met ze alle weer het veld op en Zwaagdijk nam de aftrap.

We begonnen de tweede helft stroef Strandvogels wist zich door te breken door een slechte verdediging van Zwaagdijk. Er kwam een tegendoelpunt. Het werd 6-1. Zwaagdijk probeerden en probeerden maar de doelpunten gingen er maar niet in…  Afstand schoten gingen over en iedereen wou te graag. Laurens Abbink had een aantal kansen. Toch kwam er nog een doelpunt, waardoor het 7-1 werd.

Hierna is de wedstrijd tot einde gekomen en zijn we met z’n allen uitgewaaid.

Alweer een mooie overwinning voor Zwaagdijk. Een welverdiende 7-1 !!

Doelpuntenmakers : Laurens Abbink (5) , Nils Dekker (2).

Opstelling: Sem Wagemaker – Thom Goedhart – Rick Meyer – Mees Laan – Nick Laan – Trijntje Laan – Keir Dekker – Nils Dekker – Mark Botman – Jan Komen – Laurens Abbink

Wissels: Bas Kuip, Chris Schouten, Anna Wittenberg en Tim Neefjes.

Gemaakt door: Trijntje Laan.

Share Button

Reacties zijn gesloten.