Kerstmaaltijd senioren 2013

Zaterdag 14 december

Op de traditionele kerstmaaltijd van de voetbal werden er weer verschillende personen in het zonnetje gezet, jammer dat deze goedverzorgde avond niet vol bezet was. Om een of andere reden kwamen 15 personen die zich wel opgegeven hebben niet opdagen, jammer van de bestelde broodjes en vleeswaren, maar het werd toch een gezellige avond.
Voorzitter Cees Sierkstra zette eerst Dirk Laan in het zonnetje,Dirk Dirk heeft maar 3 jaar in het bestuur gezeten, maar heeft voor en na deze periode veel hand en spandiensten verricht voor de club, bovendien bereikte Dirk de leeftijd van 60 jaar en hij vind dat de jonkies het maar overnemen moeten en vond in Joost Fischer een jongere opvolger.
Dirk werd op zijn verjaardag voor het 50 jarig lidmaatschap, benoemd tot Lid van verdienste.
De volgende persoon die naar voren mocht komen was Hans Mels, HansHans heeft 12 jaar de club geleid en 13 jaar in het bestuur gezeten. Hij heeft de club prima geleid ondanks de mindere resultaten van de laatste jaren en de terugval van het ledenaantal.
Als een voorzitter goed zijn werk doet heeft hij het niet druk, delegeren en af en toe een woordje doen was volgens Hans het enige wat hij doen moest en met verve Hans. Voor zijn lange tijd als voorzitter werd Hans erelid van de vereniging.
Vervolgens werd de vrijwilliger van het jaar opgeroepen, de voorzitter noemde enkele activiteiten op, zoals grensrechter bij het 1e, coach bij het 2e, penningmeester van de club en samen met zijn broers ook nog sponsor van het 1e, Maickel Sijm was zelf een beetje verwonderd dat hij vrijwilliger van jaar was, of het de normaalste zaak van de wereld is, nou Maickel dat is het niet maar we zijn wel enorm blij met jou.Maickel
Vervolgens werden Hans en Dirk door hun ploeggenoten van Veteranen 2 in het zonnetje gezet door Jaap Ursem en Pieter Duin, die het een ander prachtig verwoorde.
Hans en Dirk kregen een sjaaltje met de clubkleuren en mogen naar Soldaat van Oranje.

Rkvv Zwaagdijk

Fleece

Share Button

Reacties zijn gesloten.