Always Forward – VE1 4-1

Gekrakeel in Hoorn

Afgelopen zondag moesten we aantreden in Hoorn tegen Always Forward. Héél vroeg in de morgen moesten we al vertrekken, maar zowaar onze vakantieganger Niels was er al als eerste. Na een stief kwartiertje wachten konden we gaan met 9 man en de vlagger. Gelukkig wachtte in Hoorn Nico N ons al op en na een telefoontje kwam onze 11e speler er ook nog aan. Was dus weer krap aan met de mannen, maar toch een elftal dat kon strijden voor de punten. Het kunstgras lag er prachtig bij en was zo vlak als een spiegel, niet echt geschikt voor ons spel dus! Dit beloofde niet veel goeds. Vol goeie moed aan de wedstrijd begonnen en al snel kwamen de mannen uit Hoorn op voorsprong. Niet veel later mangelden onze keeper Bjorn en verdediger Niels een tegenstander en U raad ’t al: penalty! Onterecht naar onze mening, maar toch gegeven.

En de 3e tegengoal viel ook nog voor de rust. Veel stof tot praten in de rust, bijna geen tijd om de thee te nuttigen. Er moest uit een ander vaatje getapt worden, want anders zou het een slachtpartij worden. Enige tactische omzettingen werden gedaan en zowaar wisten we aardig tegenstand te bieden. We kwamen steeds meer in de buurt van het vijandelijke doel en na enkele pogingen op doel wisten we het doel te vinden. Friedus werd alleen de diepte in gestuurd, splijtende pass van de aanvoerder, en kwam onderweg de doelman tegen. Met een grote boog léék de bal naast het doel te gaan en onze aanvoerder wondt zich nogal op over dit voorval. Medespelers begonnen te juichen, want de bal zat gewoon. Volgende keer zal de aanvoerder wat beter kijken voor hij begint te krakelen tegen medespelers. De mannen uit Hoorn maakten nog wel de 4-1 en mede door een paar goeie reddingen van onze keeper bleef het hier ook bij.

Al met al zeer tevreden over de 2e helft en na de wedstrijd werd de coach nog even aangesproken door Friedus over zijn gekrakeel in de wedstrijd. Hij zal zijn best gaan doen de volgende wedstrijd als we thuis spelen tegen VVS, zondag om 11 uur,maar hij belooft niks. Hopelijk houden we de punten dan een keer in de tas.

De coach.

KRAKELEN

1) Bakkeleien 2) Disputeren 3) Haarplukken 4) Hakketakken 5) Herrie maken 6) Harrewarren 7) Haktakken 8) Knibbelen 9) Kribben 10) Kijven 11) Kiften 12) Kibbelen 13) Luidruchtig twisten 14) Ruzie maken 15) Redetwisten 16) Ruziën 17) Stechelen 18) Strijden 19) Twisten 20) Wrijten

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.