Zwaagdijk – VVW 4-1

29 sept. 2013

11.00 uur thuis tegen VVW, het veteranenteam waar onze Jeroen Neuvel vorig jaar nog in acteerde. Temeer een lastig karwei om de gedreven gasten uit Wervershoof te temmen.

Eenmaal begonnen aan de wedstrijd olv gelegenheidsscheidsrechter van Diepen (u weet wel, de man die de zoete broodjes bakt..) werd al gauw duidelijk dat Zwaagdijk de betere ploeg is want VVW is op een enkel schot ver naast het doel niet gevaarlijk.

zoete broodjes

Zwaagdijk laat haar betere spel zien en al snel resulteert dat in een doelpunt. Jaap Ursem weet met een splijtende pass de man met de ‘Pelle look’ te bereiken die beheerst afmaakt: 1-0. Even later maakt de oude Pelle (alhoewel z’n kapsel dat niet toelaat) de 2-0. Vanuit een corner wordt even later door nieuwe Pelle de 3-0 met buitenkant rechts ingetikt en gaan we even rusten.

In de rust wordt het sein gegeven dat Timo Kuip z’n trainingspak mag uittrekken om z’n debuut te maken voor seizoen 2013-2014. Eenmaal begonnen aan de tweede helft wordt duidelijk dat VVW met een missie naar Zwaagdijk is gekomen en dat is scoren. VVW is sterker en komt alsmaar gevaarlijk voor het doel, maar dankzij ‘gelegenheids laatste man’ Freek wordt Peter Beers niet echt getest of hij daadwerkelijk kan keepen. En ondertussen heeft Zwaagdijk haar linkervleugelspits Timo in stelling kunnen brengen die via een mooie voorzet van Chris Sierkstra met een zweefduik de bal in de uiterste hoek weet te koppen: 4-0

VVW komt nog terug door er 4-1 van te maken, maar dat is meer voor de statistieken.

Al met al een prachtige wedstrijd met veel doelpunten, een lust voor de neutrale toeschouwer. Tot volgende week.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.