Woudia – Zwaagdijk 2-3

Zondag 22 september de 1e wedstrijd van het seizoen, na eerst een paar oefenwedstrijden tegen de jongere veteranen die we op verzoek van het bestuur verloren en gelijk speelden was nu Woudia aan de beurt. Na een teambuildins avond bij Marcel, moesten we er klaar voor zijn, helaas zonder Karel,hij had die dag terreindienst gekregen van de terreindienstregelateur, zodat we eindelijk met een voetballende rechtsback konden beginnen.

Om 09.00 uur vertrekken, niet conditie op te doen hoor, de meesten mochten vwg de drank nog niet auto rijden. Dat de drank nog niet uit gewerkt was merkten we al gauw, de ene combinatie was nog soepeler dan de ander, wat ook in een voorsprong eindigde, met een paar vloeiende combinaties en wat opruiende woorden dat speurneus te weinig scoorde tegen zijn oude teamgenoten, lag speurneus 0-1 in het netje.

De jarige Job speelde weer een puike partij, komt dat omdat hij weer een jaartje ouder is of had hij zijn fanclub mee? In ieder geval voor dat die fans er waren, was Marcel wel het sluitstuk van een prachtige aanval na een prachtige voorzet van de assisten mannetje Hans kopte hij verschrikkelijk mooi in, maar zoals zo vaak mooie aanval, mooie kopbal en dan ook een prima redding door de Woudia keeper. Hij had trouwens al verschillende ballen er goed uit zijn doel gehouden. Onder de rust werd er besloten om die keeper niet meer in te schieten maar op een lullige manier te passeren, Marcel had dat goed in zijn oren geknoopt en gaf een lullig puntertje op de goal en ja hoor 0-2,  wedstrijd gespeeld, punten mee naar huis dat Patrick er nog 0-3 van maakte was voor hem leuk.  Dat de mannen van de Keukenloods nog over elkaar vielen, bracht ook de mee gekomen supporters bijna in extase “valt het bovenkassie op het onderkassie” werd er van de kanten geroepen, zo kabbelde we rustig naar het einde. Lelijke vergissing van de Zwaagdijkers, de drank eiste zijn tol en de aandacht verslapte hun sterke spits verschalkte Jaap op een manier die we nog nooit hadden gezien. 1-3 niks aan de hand zou je zeggen, maar hebben we hier niet meer voor gestaan met diverse nullen en kwam Woudia toen ook niet terug? De scheids was ook even in dromenland en liet gewoon doorspelen na een paar aanslagen.

En jawel hoor, 5 minuten voor tijd geloofde de scheidsrechter onze grens niet en mocht hun spits zomaar 2-3 binnen schieten.

Gelukkig maakte de scheids een eind aan de wedstrijd en konden wij na wat emmeren met de digitale wedstrijd formulier lekker op het fietsie naar huis.

Marcel was de man van de wedstrijd en de ouderdom sloeg van de week toe bij hem, hij zou een stukje schrijven en dat was hij vergeten.

De grens wist nog enkele flarden en  zo doende toch een verslag.

Zondag tegen de oude club van Jeroen, ook altijd leuke wedstrijden en hopelijk blijven de mannen eens een keer nazitten want volgens Jaap hebben ze dat nog nooit gedaan.

Share Button

Reacties zijn gesloten.