Marco Splinter

Zaterdag, 3 augustus, is tijdens werkzaamheden aan het dak van de kantine van RKVV Zwaagdijk Marco Splinter door onbekende omstandigheden van het dak op zijn hoofd marcogevallen. Hij is direct overgebracht met de trauma-helikopter naar het VU ziekenhuis in Amsterdam.

Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de vele reacties die ik heb ontvangen na mijn ernstige val van het dak van de kantine.

Van het vervoer per traumahelikopter en mijn verblijf in het VU ziekenhuis weet ik niks meer, maar van mijn verblijf in het Westfries Gasthuis weet ik wel alles. Het gaat op dit moment heel erg goed, de meeste botbreuken zijn genezen en ik ben bezig met revalidatie. Ook ben ik inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en verblijf ik thuis. Ik moet alleen nog naar Hoorn voor fysiotherapie. Dit is elke dag een keer en verder moet ik thuis mijn oefeningen doen. Het herstel is tot nu toe boven verwachting snel gegaan en het gaat redelijk goed met me.
Ik zal dan ook proberen binnenkort een bezoek aan het voetbalveld te brengen. Nogmaals bedankt voor al uw reacties in de toch zeer moeilijke eerste weken.

Met vriendelijke groet,

Marco Splinter

Update 29 september: Marco Splinter is op bezoek bij RKVV Zwaagdijk

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.