• Zwaagdijk tegen EVC,  daar we ! Eerste wedstrijd eerste klas eerste minuut, gelijk een kans van chaz om te schieten ! Helaas net naast. Corner voor Zwaagdijk, Chaz neemt hem net te hard. Daar gaat ie 1-0 voor zwaagdijk, door een mooie voorzet van Roy naar Chaz en chaz scoort! Vanuit een corner komt het doelpunt van Sil, 2-0. Kopbal via de paal, de 3-0 door een eigen doelpunt van EVC. Mooie redding van Lennart; hard schot vanuit Edam. Daar is ie de 3-1, Edam scoort. Helaas 3-2, Lennart liet de bal los en er werd gescoord. Corner voor Zwaagdijk, Noud neemt hem... helaas net te hard. Luca schiet op doel... helaas te hoog. Rust: 3-2 voor RKVV Zwaagdijk.

Beginnen tweede helft met corner van Edam. Daarna corner Zwaagdijk, Noud neemt hem... helaas wordt er even niet meer gescoord. Het is druk langs de lijn speciaal voor de eerste klasse ! Schot op doel van Roy... helaas te hoog. Mooi schot van Chaz... helaas net naast. Corner voor Zwaagdijk, Chaz neemt hem... helaas bijna in het doel. Corner voor Edam, hoofden tegen elkaar en twee man op de grond. Ze zijn goed aan elkaar gewaagd! Daar is ie de 4-2;Chaz scoort! Ilke schiet op doel.. maar mooie redding van de keeper van Edam . Corner voor Zwaagdijk... helaas te hoog . Weer een schot van Edam op het doel. En het is af ! 4-2 wint voor RKVV Zwaagdijk