• Zaterdag 12 november speelden we thuis tegen Winkel. We begonnen met een goeie warming up, want we moesten even het suiker van al onze Sint Maarten snoep door de aderen laten stromen en verbranden.

We begonnen met de wedstrijd, we moesten echt even inkomen en wennen dat we nu een wat sterkere tegenstander hadden. Die hadden wat sneller de smaak te pakken dan ons... Ik kon echt 2 van hun schoten op doel niet tegenhouden. Ze speelden het mooi uit. We stonden dus ineens al 0-2 achter. Ik en de rest werden hier niet blij van... We begonnen een beetje te mopperen, maar dachten ineens weer aan onze positiviteits punten... Nu was Zwaagdijk aan de beurt! Dat zei ook onze coach. We konden elkaar weer beter vinden en goed overspelen. Met Nina en Stijn voor in de spits en Paulien, Hidde en Ian in de verdediging wisten we terug te komen en stond het met de rust 2-2! Yes!

Na de rust had Winkel van keeper geruild. Hun echte keeper was er niet dus wisselde 2 veldspelers het af. Dus even een kleine wijziging in de opstelling aan hun zijde. Het was weer even zoeken. Maar we konden elkaar weer goed vinden. We hebben mooi overspel laten zien en ik heb veel ballen tegen kunnen houden. Het was een spannende wedstrijd.
    Uiteindelijk hebben we met 5-3 gewonnen!