DESS – Zwaagdijk 1-6

Zwaagdijk naar winst ondanks gele kaarten festival

Om negen uur in de morgen op weg naar DESS, met genoeg mensen, dus twaalf veteranen en een jongere in de gelederen. Niet iedereen even fit ,Ries stijf van de tennis,Tam zwaar hoofd. Na het drinken van een bakkie in het voorjaars zonnetje en de nodige humor, op naar de kleedkamer. Daar aangekomen waar een lucht hing, nou ruiken oude mensen wel iets maar dit sloeg alles. Dus snel het veld op waar we van de scheids een preek kregen om nergens op te reageren, nou dat moet je dus niet tegen een Zwaagdijker zeggen.Het is tien uur, wij trapten af en namen het heft in handen.

Dit resulterden na een minuut of tien, na goed doorzetten van Cris S in de een tegen nul.

Hierna een schot van DESS op de paal, maar het was niet de doelpaal maar het paal(tje) van onze 5.1 kilo afgevallen Paul van Kempen. Aangezien Paul zijn handen in de buurt van zijn gereedschap had floot de scheids voor hands. Paul was het hier niet mee eens en lag dit uit aan de man met de fluit met meerdere woorden en kreeg geel en moest 5 minuten verplicht naast zijn schoonvader zitten.Vlak hierna maakte Timo nog 2-0.

Rust. Een omzetting, in de rust Jaap eruit en Cees S. erin.

Cees zijn eerste actie was hands maken vlak bij doel ,iets wat onze gebruinde Peter alleen mag. Dus Cees praten tegen de man in het zwart. Gevolg geel  en ook 5 minuten rust. DESS maakten 2-1 . Hierna was het de beurt aan HATRICK van Diepen. Twee keer met zijn hoofd waarvan de tweede van grote schoonheid was. Good old Hans kwam er nog in voor Timo.Timo moest er wel uit want hij moest een schoen inleveren aan HATRICK van Diepen die materiaal pech had.Met Hans op de rechtervleugel zien we vaak mooie voorzetten, maar Hans wordt  ook ouder ,hij krijgt hem niet meer omhoog (de voorzet bedoel ik).Het was Richard die de 6-1 op het score bord had gezet, dit was een verdient doelpunt voor hem na heel wat meters te hebben gelopen Na afloop dus allemaal tevreden gezichten en hebben we met een groepje nog even een borrel op de winst gedronken,maar we missen al wel 2 weken mijn aangetrouwde neef Dirk maar dit heeft zijn redenen, dus Dirk beterschap.

Tot volgende week tegen Twisk waar we nog wat recht te zetten hebben.

De Consul

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.