Zwaagdijk – VVW 3-0

14 04 2013.

Op een goed bespeelbaar veld bij een lekker temperatuurtje traden we aan tegen buur VVW. Onze coach Cees had de opstelling voor elkaar,altijd even opletten daar er nog al eens wat geschoven wordt.
Een middenveld met vier man Pieter ,Richard ,Jan en Marcel.
Achter, doel Peter ,centrum Ted en Jaap en de back’s Corne en Erik.
Voor de Sierkstra’s Cees en Chris. Karel onze vaste rechtsback was niet helemaal fit ,daar werd allrounder  Corne geposteerd, spits patrick was elders in den lande en assistenman Hans bekeek de wedstrijd vanuit de dug out naast onze trouwe supporter Siemen.
De eerste kans in de wedstrijd was voor VVW,deze werd echter voorlangs geschoten.
Onze rechtshalf werd door Jaap verschillende keren naar voren gestuurd om ruimte te maken voor Corne. Dit pakte goed uit daar er rechtsvoor wel wat te halen viel en de spitsen goed bediend konden worden.

Het eerste doelpunt werd knap binnen gekopt door Chris daar de voorzet eigenlijk iets te scherp was. Bij de tweede aanval twee man voor de goal deze keer was het de hard werkende Pieter die de bal binnen tikte. VVW probeerde het wel maar in de eerste helft wilde het niet echt lukken bij de mannen uit Wervershoof,ruststand 2-0.
De tweede helft ging VVW gaande weg beter voetballen en schoven de middenvelders goed door, het blijft opletten daar ze wel een paar mensen in de gelederen hebben die een beslissende actie in huis hebben.
Bij Zwaagdijk stond het achter goed al moest onze keper een bal in de kortehoek nog tot corner verwerken. Halverwege de tweede helft scoorde Chris zijn tweede doelpunt en was de wedstrijd gelopen.
Eindstand 3-0.

Marcel.

Share Button

Reacties zijn gesloten.