Hollandia – Zwaagdijk 4-2

Zondag 7 april uit tegen Hollandia een zware tegenstander, waar we thuis knap met 2-1 wisten te winnen.

Om mee te doen voor het kampioenschap zou 3 punten wel handig zijn en dat Hollandia daar geen zin in had om mee te werken verbaasde ons niets.

We moesten vol aan de bak de 1e helft nog blauwbekkend van de kou, liet Hollandia zien aan de Zwaagdijkers  dat zij een hoger Barcelona gehalte hebben dan de meer op Engels geschoeide lange trappen werk van Zwaagdijk.

Mooi combinerend wisten zij meerdere malen het Zwaagdijk doel te bestoken, 2x keer maakte zij hier gebruik van en even veel keer wist Piet knap te redden, ruststand 2-0, althans dat dachten we.

Uit het niets kwam de bal bij hun in de verdediging op de schouder van een Hoornse verdediger en de moedige scheids lag de bal op de stip. Dan weet je het Ted faalt niet, een mooie oppepper zo vlak voor rust 2-1. En het zonnetje brak door zowel in de kleedkamer als op het veld.

Coach plaatste enkele omzettingen en we kwamen beter in de wedstrijd het 1e kwartier van de 2e helft was voor ons, jammer dat hun uitval effectiever  dan de onze, een mooie aanval van Hollandia en een mooie schijnbeweging, belande de bal achter Pieter.

Zwaagdijk gaf niet op en via het pompen en verzuipen voetbal, de inbreng van assisten mannetje Hans en diens mooie voorzet bracht Petje in stelling 3-2 met nog 5 minuten te gaan probeerden we toch nog een gelijkspel te bewerkstelligen, maar het mocht niet lukken Hollandia bracht na een vloeiende counter de stand op 4-2.op voetbal gebied een terechte uitslag een paar spelers van ons hadden te veel moeite met het veld, op inzet hadden we wel een puntje verdiend.

Zondag tegen VVW die mede titelkandidaat SEW versloeg met maar liefst 4-0, we zijn gewaarschuwd.

De Linesman

Share Button

Reacties zijn gesloten.