• We spelen vandaag uit tegen de Westfriezen in Zwaag.

Er is afgetrapt en de Westfriezen scoren gelijk 1-0 dus dat belooft niet veel goeds maar koppies omhoog en niet veel later wordt het 1-1! Lange tijd loopt het aardig gelijk op en kunnen we de wedstrijd niet naar onze hand zetten. Maar ineens komt het team op stoom en scoort Roy de 1-2, en direct erachteraan de 1-3 en door Chaz de 1-4 binnengeschoten op aangeven van Sil! En de volgende 2 doelpunten volgen binnen 5 minuten (1-6). Het zwakt even af, gelukkig is Luca op dit moment nog wel scherp en houdt nog 2 ballen goed tegen! Vlak voor rust word nog net de 7e binnen geschoten!

Na rust gaat Zwaagdijk vol gas verder en wordt er in 10 minuten 4x gescoord waaronder doelpunten van Noud en Luca.(11-3), de Westfriezen proberen het wel maar komen er niet echt uit omdat Mila ook vol enthousiasme de druk op de tegenstander houdt, en op dat moment scoort Chaz nog van grote afstand, wat kan die jongen schieten! (12-3) en direct er na trappen Sil en Roy er nog eentje in! (14-3) Lennart houdt op 1 doelpunt na het doel schoon!