Dess A1 – Zwaagdijk A1 2-2

Zondag 17 maart 2013.

Vandaag speelden we uit tegen DESS, DESS stond lager als ons maar had 3 wedstrijden minder gespeeld.
Maar het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Onze coaches waren allebei afwezig, daarom hadden we een inval coach Olaf Meijer(de broer van Erik).
We hadden ook een aantal afwezigen spelers, daarom hadden we 12 man.
We begonnen om 11.45. De eerste minuten waren we aan elkaar gewaagd. Maar na 5 minuten kwam DESS op voorsprong door een afstandschot waar slecht op werd gereageerd door onze keeper Thom.
Na het doelpunt werd DESS goed klem gezet waardoor wij konden combineren. Daardoor kwam na 20 minuten Laurens 1 op 1, Laurens faalde niet.
Na 35 minuten begonnen wij kansen weg te geven. Daar profiteerde DESS van. Zij gingen combineren en daardoor konden ze na 40 minuten scoren, DESS Liep door het niet adequaat in grijpen van de verdediging er langs en rondden keurig af: 2-1 In de rust werd onze tactiek besproken om toch de punten te pakken.
Na rust kwamen wij er goed en fel uit, we hadden goede kansen maar ze wilden er niet in. Na ongeveer 15 minuten kwam DESS er goed uit, maar de bal strandde op onze keeper. Uit hun volgende aanval kwam wel een doelpunt maar dit doelpunt werd afgekeurd wegens hands. De scheidsrechter had het eerst niet gezien maar na aangeven van Zwaagdijk spelers werd er overleg met de grensrechter, die had het ook gezien hierdoor werd het doelpunt afgekeurd. Uit de volgende aanval van ons kwam ook een doelpunt, maar die werd ook terecht afgekeurd; dit was ook hands.
Na 25 minuten kwam Laurens weer oog in oog met de keeper te staan, dit door een goede actie van Korneel via de linkerkant. Laurens wist ook in dit geval de keeper te passeren 2-2. Wij hadden na de 2-2 nog veel kansen maar ze gingen er niet in. Daardoor werd de eind uitslag 2-2.

Opstelling: Thom Goedhart – Korneel Neefjes – Rick Meijer – Erik Schouten – Damian Wagenmaker – Jacques van Berkel – René Goedhart – Boy Sijm – Tim Neefjes – Laurens Abbink – Aron Verdonk
Wissel: Chris Schouten

Share Button

Reacties zijn gesloten.