KGB-Zwaagdijk A1 1-2

Zondag 10 maart ’13

Vandaag stond er een wedstrijd met KGB op het programma KGB stond ongeveer gelijk met ons in de competitie, maar de vorige keer dat we tegen KGB gespeeld hadden, hadden we gewonnen . Er waren jammer genoeg veel afmeldingen waardoor we in eerste instantie zonder wissels zouden spelen, maar gelukkig wilde Sven Ursem meedoen waardoor we toch een wissel hadden.
De wedstrijd begon om half drie met een harde en koude oostenwind waardoor het ijzig gevoel gaf en een strenge scheidsrechter. We begonnen de wedstrijd redelijk en hadden wel een aantal kansjes maar het scoren lukt nog niet. Toch wist Tim na ongeveer tien minuten te scoren na een voorzet van Laurens. Vervolgens was Zwaagdijk duidelijk sterker en vielen we meer aan en de tweede goal hing in de lucht. Deze goal viel uiteindelijk ook door een mooie voorzet van Laurens vanaf de achterlijn die werd in getikt door een speler van KGB. Zwaagdijk dacht zo wel een goede voorsprong te hebben, waardoor KGB ook weer wat kon aanvallen. Gelukkig wist Thom een KGB goal te voorkomen met een mooie redding. Maar vervolgens ging Thom in de fout door een penalty weg te geven. Deze werd ingeschoten en dus stonden we nog maar 2-1 voor. Zo gingen we de rust in met een 2-1 voorsprong.
De Tweede helft begonnen we veel slordiger en met veel balverlies. Gelukkig herstelde we ons en konden we weer goed opbouwen. Hieruit volgde gelukkig ook een aantal goals, Sven Ursem wist twee keer met een prachtige goal de score uit te breiden. Ook Laurens en Aron tekende voor nog een goal. Helaas wist KGB als nog een keer te scoren, een speler van KGB tikte iedereen van Zwaagdijk uit waardoor hij vrij doel had om te scoren en de score 6-2 werd. Helaas werd de tweede wat ontsiert door wat sancties van de scheidsrechter die onder andere geel en rood gaf.
Zwaagdijk doet dus goede zaken om bovenin te blijven en heeft zelfs nog een paar wedstrijden minder gespeeld als de concurrenten waardoor we kans blijven houden op het kampioenschap.
Opstelling: Thom Goedhart- Chris Schouten- Erik Schouten- Damian Wagenmaker- Korneel Neefjes- Tim Neefjes-Aron Verdonk- Boy Sijm- Jacques van Berkel- Laurens Abbink- Rene Goedhart.
Wissels: Sven Ursem

Share Button

Reacties zijn gesloten.