Zwaagdijk A1 – RKEDO

Zondag 3 maart ’13

Vandaag stond er een wedstrijd met RKEDO op het programma RKEDO stond onderaan in de poule dus waren wij deze wedstrijd favoriet. Alleen een paar van onze spelers moesten met het 2e meedoen waardoor Rick en Laurens als wissel begonnen.

De wedstrijd begon om kwart over een met als scheidsrechter: Ted Sijm. We begonnen de wedstrijd redelijk alleen leden we wel vaak balverlies. Toch wist Mark na ongeveer tien minuten het net te vinden na een voorzet van Rene. Verder waar een nog een paar kansen aan beide kanten toen Mark later voor een tweede keer het net wist te vinden, maar die werd helaas (onterecht) buitenspel gegeven. Zo gingen we de rust in met een magere 1-0 voorsprong.

De Tweede helft begonnen we sterker en er was meer rust in de ploeg. Zo wist Laurens de voorsprong uit te breiden naar 2-0. Na een voorzet van Mark eindigde de bal via een speler van RKEDO in het net 3-0. Daarna zorgde Laurens voor de 4-0 en zelfs nog de 5-0. Later wist Mark na een pass van Aron de bal in de bovenhoek te schieten voor de 6-0. En Rechts-midden  Tim schoot na een dieptepass van Aron de bal in de korte hoek voor de 7-0. Keeper Thom had in de tweede helft nog nauwelijks de bal gezien maar aan het eind van de wedstrijd kreeg hij na wat gerommel in de verdediging toch nog een doelpunt om zijn oren. Zo werd de eindstand 7-1.

Zwaagdijk doet dus goede zaken om bovenin te blijven en heeft zelfs nog een paar wedstrijden minder gespeeld als de concurrenten. Volgende week staat een wedstrijd tegen KGB A2 op het programma en dat is gezien de stand een waardige tegenstander.

Opstelling: Thom Goedhart- Chris Schouten- Erik Schouten- Damian Wagenmaker- Korneel Neefjes- Tim Neefjes-Aron Verdonk- Boy Sijm- Jacques van Berkel- Mark Botman- Rene Goedhart.

Wissels: Rick Meyer en Laurens Abbink.

Share Button

Reacties zijn gesloten.