Blokkers A2 – Zwaagdijk A1 3-2

3 februari  2013

Vandaag spelen we tegen Blokkers. Blokkers begon met 10 punten aan de wedstrijd, en Zwaagdijk met 16 dus je zou zeggen dat wij licht favoriet zijn maar dat het liep anders. Tim, Chris en Rick waren afwezig vanwege blessures en andere verplichtingen gingen we naar de Blokkers toe.

We begonnen de wedstrijd met 1 minuut stilte vanwege het overlijden van een jeugdspeler van blokkers. Na die minuut stilte begon Zwaagdijk met de bal. Het rondspelen ging vrij goed dat resulteerde al na 5 minuten in een doelpunt; Aron schiet de bal om de keeper heen. Zo stonden we al vrij rap 0-1 voor, dat beloofde veel goeds. Tot ongeveer de 35e minuut speelde we vrij goed. Zwaagdijk speelde goed, Laurens die alleen op de keeper afging en faalde en nog een paar hele goede kansen. Blokkers had toen nog geen kans gehad, maar ineens uit het niets scoorde Blokkers 1-1 door een hele snelle counter. 1-1 was ook de rust stand.

In de rust kwam de scheidsrechter naar ons toe om te vragen of de 2e helft 30 minuten of 45 minuten wouden spelen, de meesten zeiden 45 minuten dus dat werd.
Na ongeveer 10 minuten spelen in de 2de helft kwam Boy door aan de rechterkant en gaf voor waarna de keeper zo de bal in de eigendoel dook. 1-2 was de stand met nog ruim een halfuur te spelen. Het spelbeeld van de 1e helft was niet echt veranderd, Zwaagdijk had veel de bal, maar weer uit het niets scoorde Blokkers de 2-2. Een kwartier voor tijd scoorde Blokkers ook nog de 3-2 door een domme fout achterin.
Na de 3-2 waren er nog kansen zat om te winnen. Aron die 2 keer om de keeper heen was,  maar een speler trof op de doellijn, Jacques die vanuit een corner de bal richting de kruising schoot ook die werd uit het doel gekopt en zo waren er nog vele kansen.
Maar uiteindelijk lukte het niet en ging de winst naar de Blokkers.

Opstelling: Thom Goedhart, Eric Schouten Rick Meyer, Damian Wagemaker. Patrick Wiering, Corneel Neefjes,  Rene Goedhart, Mark Botman, Boy Sijm, Laurens Abbink en Aron Verdonk                                                                 wissels: Jacques van Berkel en Glenn Water

Share Button

Reacties zijn gesloten.