Bordreclame

Graag zouden wij u willen uitnodigen om de voetbalvereniging R.K.V.V. Zwaagdijk te sponsoren met een reclamebord, welke dan geplaatst zou kunnen worden aan het mooie, nieuwe hekwerk, rondom ons A-veld.

R.K.V.V. Zwaagdijk is een vereniging die, zoals vele andere verenigingen, jaarlijks alle middelen moet aanwenden om met een positief saldo af te sluiten. Plaatsing van een reclamebord zou het voetbal en het sociale leven in Zwaagdijk ondersteunen en heeft ook voor u voordelen:

 • De naamsbekendheid van uw onderneming wordt vergroot zonder al te hoge kosten (bovendien aftrekbaar van de belasting).
 • U ondersteunt onze voetbalvereniging, dat een rijk sportief verleden heeft en één van de weinige sociale ontmoetingsplaatsen voor de Zwaagdijkse bevolking is.
 • Zo behoudt de jeugd van Zwaagdijk de mogelijkheid om een teamsport te beoefenen in het eigen dorp (in een teamsport leren kinderen/mensen sociale vaardigheden die uiteindelijk ook nuttig zijn voor het bedrijfsleven).
 • Jaarlijks houden we op één of andere manier een sponsor(netwerk)bijeenkomst, desgewenst kan u een lijst met de huidige reclamebord sponsors ontvangen.

 

Wij bieden U het volgende aan:

 • Belettering op een wit trespa bord (240-80 cm, plaatdikte 6mm). Dit wordt verzorgd door firma De Groot (info@degrootzeefdruk.nl) voor een gereduceerd tarief. Een digitaal EPS/AI/PDF bestand dient door u zelf aan ons te worden aangeleverd. Het full colour printsysteem biedt u vele mogelijkheden om een mooi reclamebord te ontwerpen met een eigen logo, foto’s e.d. Mocht u vragen hebben, of problemen bij het ontwerpen van uw reclamebord, dan kunt u altijd contact opnemen met deze firma.
 • Wij adviseren u om niet teveel informatie op het bord te plaatsen, waardoor er meer ruimte overblijft om uw bedrijfsnaam goed leesbaar (ook op afstand) weer te kunnen geven.
 • Natuurlijk mag u ook een eigen reclamebord maken, echter gelieve wel dezelfde maat voor het bord aan te houden.
 • Desgewenst plaatsen we ook een beknopte omschrijving over uw bedrijf en werkzaamheden op onze site.

 

Kosten:

 • Voor dit seizoen: Aanschaf bord €169,00 (excl. BTW) u krijgt een factuur rechtstreeks van de leverancier. Het bord blijft uw eigendom en wordt door ons opgehangen en door ons schoon gehouden. Voor extra eisen kan een meerprijs in rekening worden gebracht.
 • Voor het volgende seizoen: €100,00 per jaar (al vanaf 2006 niet verhoogd), Van ons krijgt u de 1e factuur medio november 2018.
 • Een voetbal seizoen loopt vanaf 1 juli t/m 30 juni, als voor 30 juni de voortgang van de bordreclame niet schriftelijk wordt beëindigd, wordt de sponsoring stilzwijgend met een jaar verlengd.

 

Hopende uw positieve reactie tegemoet te zien, verblijven wij:

Namens R.K.V.V. Zwaagdijk, Han Ursem (j_ursem@quicknet.nl) tel.: 0228-584118 / 06-43143554

Share Button

Reacties zijn gesloten.