VE1-Always Forward 1-4

Altijd lastig om tegen die gasten uit Hoorn te ballen,want meestal is ’t geluk niet aan onze zijde. Met een hele lijst aan afvalligen moest er toch gevoetbald worden tegen deze gasten.
Geen Ted,Douwe,Nico.D en Blanco. Allen om uitéénlopende redenen niet van de partij,van blessure tot papadag,maar onze papa wist toch nog op de valreep oppas te regelen. Toch nog een opsteker voor ons en dus starten in een vertrouwde opstelling met 3 verse wissels op de bank.  Ja,U leest het goed: 3 wissels. Is wel eens slechter geweest.

Forward dus,altijd een lastige tegenstander,met veel voetballend vermogen. Door vlot combinatiespel wisten we toch een stempel op de wedstrijd te drukken en werd het constant dreigend voor het doel van Forward. Veel resultaat werd er niet mee geboekt,maar op slag van rust was het toch raak. Onze supersub uit ‘shoof wist ook deze keer ’t net te vinden na een vlotte combinatie via een vertrouwd driehoekje,waar regelmatig op getraind wordt op de woensdag avond. Dit schrijvend besef ik dat dit helemaal niet kan, daar John nog nooit op training is geweest, maar voor ’t verhaal klinkt ’t beter. Zitten we ook eens een keer wat lekkerder aan de thee met een voorsprong op zak.
Iedereen had wat meer praatjes dan anders en normaal is dat al behoorlijk,dus nu was ’t helemaal van dik hout planken zagen.

We zallen die stadters ff een poepie laten ruiken en met pek en veren naar Hoorn terug sturen,zo gingen we de 2e helft in. U raad ’t vast al,hoogmoed komt voor de val en het was snel over met de euforie. Ondanks katachtige reddingen van onze,al flink op leeftijd zijnde,keeper wisten we de voorsprong niet lang vast te houden. Zo’n 3 minuten na de rust was ’t raak en toen was de beer los bij hun. Van 1-1 werd het binnen korte tijd 1-4 en snakten we naar het einde van de wedstrijd.
Denk je een keer kans te maken tegen Altijd Vooruit, ga je alleen maar achteruit. Evengoed gaan we met frisse moed naar de volgende week als we een avondwedstrijd spelen tegen de mannen uit Wijdenes. Omdat we nogal laat moeten voetballen,mag er op zaterdagavond gerust een drankje worden genuttigd van de coach.
Is goed voor de zenuwen, zodat er zondag vrijuit kan worden gebald.

Allen tot zondag.

De Coach

Share Button

Reacties zijn gesloten.