Grashoppers – Zwaagdijk 5-5

4-11-12

Zwaagdijk zag dit duel gewoon open aan zoals elke wedstrijd, maar toen er al snel gescoord werd kwam er toch een teken van makkelijkheid bij Zwaagdijk wat slecht en ook een beetje goed uitpakte. Het slechte was dat het middenveld er te makkelijk over ging denken, maar het betekende ook dat ze net als vorige week een beetje gingen passen in plaats van dat niet doorgedachte steekpassje naar voren.

Eerste helft was het 4-4 door meerdere factoren waaronder dat het soms door de regen iets te glad was dat harde ballen niet goed gepakt werden. Maar over het algemeen had Zwaagdijk er vertrouwen in. Ook al was er in de pauze ook niet echt een tactische bespreking maar meer een groot klaagkwartiertje hoe slecht de scheidsrechter wel niet was.

Tweede helft erin met toen nog blije gezichten. Het passen werd voortgezet totdat Grashoppers toch wat tempo er achter wilde zetten en dus maar ruiger ging spelen wat sommige spelers niet konden hebben. Alhoewel Zwaagdijk zich er redelijk goed onder kon houden, werd een fout van Zwaagdijk in het passen toch al snel een doelpunt: 5-4. Zwaagdijk werd wakker geschud maar niet helemaal op de manier hoe het moest. De lange steek passen werden weer gegeven wat eigenlijk nooit nut had totdat er een sprintduel ontstond en Zwaagdijk toch een doelpunt er uit kon krijgen: 5-5
Zwaagdijk ruikt bloed maar Grashoppers ook. Helaas roken zij op een andere manier bloed, want Damian Wagenmaker werd hard getackeld en nagetrapt en de speler van Grashoppers kreeg rood. Boy Sijm zei er wat van en kreeg toen ook rood! Zwaagdijk boos op de scheidsrechter maar de wedstrijd moest natuurlijk door. Zwaagdijk had nog wel een paar kansen maar tevergeefs.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk gelijk.

opstelling: Thom Goedhart- Rick Meyer- Korneel Neefjes- Damian Wagenmaker- Erik Schouten- Boy Sijm- Rene Goedhart- Marc Botman- Rick van Diepen- Aron Verdonk- Laurens Abbink

Share Button

Reacties zijn gesloten.