F1 – HSV Sport 4-2

F1 VERSLAAT HSV Sport met 4-2!

Na een regenachtige week was er even onduidelijkheid over of onze wedstrijd wel door zou gaan. Gelukkig wist iedereen op tijd op het veld te komen voor de wedstrijd tegen HSV (klasse Job om toch nog op tijd te zijn!).
HSV kwam met knikkende knieën op het veld. Zij hadden op internet onze laatste uitslag (een overwinning met 18-0) gelezen en vreesde onze F1 mannen met grote vrezen. En terecht natuurlijk want in de beginfase van de wedstrijd wist onze spits Dax ons al snel op voorsprong te brengen met een schitterend doelpunt. Na een mooi doelpunt van Axel (2-0) wist HSV ons doel te vinden met een knaller die Milan DE DUIKER, die weer een prachtige wedstrijd stond te keepen, met geen mogelijkheid kon houden.
In de tweede helft wist Dax met een schitterende solo vanaf de middenstip iedereen voorbij te spelen en scoorde een prachtig punt. Ondanks een pechballetje bij keeper Thomas, waardoor het 3-2 werd, wist Thomas het doel op fantastische wijze dicht te houden. Met de vasthoudendheid van onze pitbull Simon en het geweldige overspel van Lex wisten ze de bal bij Dax te krijgen die Axel de mooiste voorzet uit zijn carrière gaf. Axel wist wat hem te doen stond en scoorde de 4-2! Kortom het was weer een prachtige wedstrijd mannen
(met dank aan onze invallers Freek en Marijn die onze mannen met raad en daad bijstonden).

Jullie coaches.

Samenspeler van de week en in de race voor de KENTER+NES ACCOUNTANTS- SAMENSPEEL BOKAAL: DAX VAN KEMPEN!

Share Button

Reacties zijn gesloten.