Zwaagdijk – Hollandia 2-1

Deze zondag de 7e oktober mochten we aantreden tegen de veteranen van Hollandia. Zonder Ted, Patrick en Erik en ook nog eens met een Jaap die deze keer wat klaagde over een pijntje hier en daar….

Hollandia had ook nog eens wat verjongd dus we moesten aan de bak met twee invallers Chris en Walter. De eerste helft speelde zich voornamelijk af op de helft van Hollandia behalve de laatste minuten toen Jaap er toch echt geblesseerd uit stapte. De organisatie was ff zoek daar de coach laatste man wilde gaan staan maar door een bijdehandje verzocht werd dit niet te doen. Dit bijdehandje werd prompt door de coach man of the match gemaakt met het verzoek een stukje van minimaal 100 woorden te schrijven.

De tweede helft gaf ondanks de wisselingen het zelfde spelbeeld. Zwaagdijk viel aan, schoot tegen de paal, schoot tegen de lat, scoorde zelfs een prachtige goal ( mooie pass van Walter op Jan die keurig en beheerst inschoot ), viel nog meer aan maar schopte ook een enorm gat in de grond. P gaf aan dat het aan ’t lange gras lag want normaal gebeurt hem dit nooit, zei hij zelf…de 1-1 dus. Twee minuten later was het toch weer Zwaagdijk die via Paul prachtig de 2-1 binnenschoot. De reserve coach kwam er ook nog in toen Corné met een behoorlijke blessure( iets met zuurstof tekort ) uitviel. Dit deed hij met verve want Hollandia was direct de draad kwijt vanaf dat moment.

De wedstrijd was in de pocket maar het zou in de wedstrijd in Hoorn wel eens zwaar kunnen gaan worden want de Horinezen waren niet te spreken over zo vaak buitenspel dus daar moeten we maar niet te scherp gaan staan.

MotM

Share Button

Reacties zijn gesloten.