SEW – Zwaagdijk 3-2

Zwaagdijk komt van een koude kermis thuis maar ook een koude douche.

Met twaalf man vertrokken we naar SEW een ploeg waar we nog niet in de competitie tegen gespeeld hadden.De opstelling werd bekend gemaakt voor de wedstrijd. De laatste twee wedstrijden waren goed gegaan met een 4-3-3- opstelling dus daar werd niet aan getornd. Met de wandelaar van de dam tot dam loop ( 1 uur en 27min.) weer in de gelederen en ook de survival man voor de hele wedstrijd gingen we goed van start.
We kwamen na goed uitgevoerde aanval op 1-0 voorsprong doelpunt Paul. We bleven goed spelen maar toch moesten we de 1-1 toe laten na een mooi afstand schot van SEW. Dit was ook de rust stand. Na de rust gingen we op zoek naar de 2-1 er kwamen wel wat kansjes maar het werd 2-1 voor SEW.
Wij zetten weer aan om de gelijkmaker te forceren met een bal op de paal van Patrick waren we vlak bij. Even later wist Richard met een mooi afstandsschot wel de gelijkmaker te scoren. Het ging er naar uitzien dat het richting een gelijkspel zou gaan, maar vlak voor tijd wist SEW nogmaals te scoren en was de nederlaag niet meer te voorkomen. Al met al een leuke wedstrijd voor het publiek.
Daarna met z’n allen onder een koude douche (terreinknecht op vakantie??) en dan weer op naar volgende week met als tegenstander Hollandia. Lekker thuis om 11.00uur met een warme douche na afloop.

De m.o.m.

Share Button

Reacties zijn gesloten.