Zwaagdijk – AGSV 3-1

23 september 2012

Ook nu de 2e helft succes!

Voor de wedstrijd zijn we eerst op de foto gegaan. We mochten pronken met onze nieuwe kleding, gesponsord door keukenloods, door het aan het thuispubliek te laten zien. Corne en Paul nogmaals bedankt.

Na de foto hebben we ons opgemaakt voor de wedstrijd Zwaagdijk – AGSV. Een tegenstander die de verjonging een beetje had doorgevoerd. Dat konden we wel merken. Wij kregen wel wat kansjes, maar onze keeper moest ook een paar keer zwevend van hoek naar hoek, wat hem goed af ging. Survivalman vorige week 3 maal scorend in Hauwert had daar zeker al zijn kruit verschoten, of was hij in gedachten nu al met de survival bezig? Ja, de keukenboer zou dus maar een helft voetballen omdat hij zou gaan survivallen in de Streek, maar hij had wel voor een vervanger gezorgd. Namelijk voor die andere keukenboer. Met de rust nog 0-0.

De 2e helft hadden we dus een nieuwe rechtshalf met een afgetraind lichaam. En jawel, na een minuut of 8 begon het te lopen. Of dat nu door die invaller kwam weet ik niet, maar met een mooie aanval was het 1-0! Even later weer een mooie aanval. Onze plaatselijke timmerman zou net uithalen, maar werd onderuit geschoffeld; penalty dus. AGSV in protest, maar de scheids zei: ‘Je deed niet zomaar effies wat, je schopt zijn been er bijna af!’ De pingel werd door de consul koelbloedig ingeschoten, wat zorgde voor een stand van 2-0. De keeper van AGSV kookte nog van woede, even later probeerde hij een bal te pakken die amper de doellijn zou passeren, maar hij grabbelde hem achter in zijn doel. Wel mooi 3-0. AGSV maakte dan nog wel 3-1 maar droop met de staart tussen de benen huiswaarts. A.s zondag om 10.00 uur bij S.E.W. hopelijk weer compleet. Niet door sloten rennen maar gewoon op gras, en niet van dam tot dam maar van doel tot doel.

Share Button

Reacties zijn gesloten.