Veteranendag 2012

Vrijdag de 13e, da’s geen goede datum maar toch heeft de feestcommissie (Richard, Corne en Paul) besloten om het op deze onheilsdag te houden.
18.00 uur bij de kerk verzamelen was de eerste opdracht om vervolgens met een plastic tas gevuld met een broodje kaas, taxi, lange Jan en een appel de bus in te stappen. Bestemming? Onbekend.           
Een half uurtje later stopte de bus in Zaandam bij een kookschool. Gelukkig, de veteranen krijgen misschien toch nog wat stevigers te eten dan die boterham met kaas. Daar stonden de organisatoren al klaar om iederen te verwelkomen en naar de tafels te begeleiden waarna de uitleg werd gegeven van de avond: zelf een voor-, hoofd- en nagerecht bereiden onder toeziend oog van chefkok Ray Heistek van ‘de Keuken in’ uit Assendelft. Er werden 3 groepen gemaakt waar iedereen tegelijk bezig was, groep A voorgerecht bereiden, groep B begon aan de culi-quiz terwijl groep C begon met het uitzoeken van welke wijnsoort ze in de zwarte kelken kregen ingeschonken. Al met al een avond waar een ieder, onder het genot van een drankje, met elkaar eten heeft bereid en uiteraard ook samen hebben genuttigd (teambuilding…). Pas aan het eind van de avond werden de scorelijsten erbij gehaald waaruit bleek dat niet Patrick van Diepen (19 doelpunten in 84% zuivere speeltijd), maar juist Timo Kuip (7 doelpunten met 14% zuivere speeltijd) de topscorer van seizoen 2011/2012 bleek te zijn. (Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.)

Share Button

Reacties zijn gesloten.