Voorjaarskampioen 2011

KGB F2 – Zwaagdijk F1 1-6

Zaterdag 7 mei 2011 gingen we met onze jongens van de F1 naar KGB in Bovenkarspel. Lars was nog op vakantie en Max geblesseerd, dus we hadden geen wissel, ondanks het warme weer. We stonden op dat moment samen met Spirit F2 bovenaan in de competitie, dus we moesten deze wedstrijd winnen. En het liefst ook zoveel mogelijk doelpunten maken, om een zo goed mogelijk doelsaldo te behalen.

De eerste helft begon met veel kansen voor Zwaagdijk, maar de bal ging steeds of net naast of tegen de paal. De eerste de beste kans voor KGB werd wel benut en zo kwamen ze op 1-0 voorsprong. Zwaagdijk bleef echter veel kansen creëren, maar tot een doelpunt kwam het echter niet. Uiteindelijk wist Mick te scoren en kregen we weer wat lucht. Zwaagdijk bleef goed aanvallen, waarop Thijs een mooi schot op doel gaf, maar deze kwam helaas op de lat. De spanning was te snijden en net voor rust wist Jeffrey door een mooie bal van achter via Niels en Jim de 1-2 te maken.

Na de rust gingen we goed door met het creëren van kansen. En zo wist Mitch 3 keer en Jeffrey ook nog een keer te scoren. Een tegendoelpunt kwam er niet meer, dankzij uitstekend keepwerk van Wout. Zodoende werd de eindstand 1-6 en we hoopten maar genoeg doelsaldo voor het kampioenschap te hebben.

Onze medekoploper Spirit F2 was op dat moment nog aan het voetballen en onze razende reporter ging even polshoogte nemen. Onze verbazing was groot toen bleek dat ze 4-4 gelijk hadden gespeeld en dat maakte ons kampioen in de 3e klasse.

Mitch, Jeffrey, Niels, Max, Wout, Mick, Jim, Lars en Thijs,

Grote klasse en van harte gefeliciteerd!!

De begeleiders

 

 

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.