Familietoernooi 2012

12 ploegen traden zondag 20 mei aan om de voetbalfamilie van Zwaagdijk te worden.
3 nieuwe ploegen waren aanwezig waaronder familie Deken die met een 9e plaats keurig van start ging.

Deze familie kan volgend jaar zeggen, we kunnen nog een paar plaatsen stijgen! Wie dat niet kan zeggen is de familie Goedhart, deze debuterende ploeg stond meteen in de finale en wist het net niet bol te werken tegen de kampioen van vorig jaar en 2012: familie Wagemaker. Inval familie van der Molen met good old Andre als coach en Marcel Bizot op doel (we hoefden hem niet uit Frankrijk te halen) die het 12 tal teams aanvulde werden keurig 6e. Opmerkelijk was ook de inzet van een dame in de penalty reeks bij de familie Ursem.

Yvon scoorde 2 maal in een strafschoppen serie en bracht de Ursemmen naar een 4e plaats, jammer dat Yvon weinig speelminuten kreeg van coach Hans.

Ook opmerkelijk was het weer, de eerste wedstrijden gespeeld in de stromende regen en even werd overwogen om het toernooi af telasten, maar het zonnetje was sterker dan de buien en het werd een prachtige middag, alle tafels en stoelen werden uit de kantine gesleept en het was heerlijk vertoeven buiten.

Mede door het mooie weer, goede organisatie het natje en een droogje uit de kantine werd het weer een prachtig toernooi.

Bedankt iedereen en tot volgend jaar naar het 20e familietoernooi

Share Button

Reacties zijn gesloten.