Andijk – Zwaagdijk VE2 1 – 2

25 maart 2012.
Vandaag moesten we naar Andijk. De klok was een uur vooruit gegaan, maar toch was iedereen om half 10 aanwezig op ons eigen sportpark.
Met iedereen bedoel ik tien personen. Nummer elf was karel die al fietsend in Andijk aankwam. We miste Sander met een zere rug, Paul die een plek
op een kerkbank innam, Erik die een kliniek (volgens Patrick) in Papendal had i.v.m. een marathon in Amerika (of was het toch een clinic?) en ook Dirk was afwezig die tegenwoordig een kolkendag belangrijker vindt dan een paar uur weg met een paar oude zwetende, hardlopende oude mannen.
Richard was een dag eerder van wintersportvakantie!!!! terug gekomen om om ons team kompleet te maken. We begonnen redelijk aan de wedstijd, maar het was keeper Peter die ons voor een achterstand wist te behoeden. Even later was het Jan Koomen die de score opende met een echt Jan Koomen doelpunt dus binnenkant voet.
De gelijkmaker kwam uit de lucht vallen, een bal tussen Jaap en Mars viel bij een Andijker op zijn scheenbeen ruststand 1 tegen 1. Na rust hadden we iets minder balverlies. Een voorzet van Pieter Elm met links kwam precies op het hoofd van Patrick die de 2-1 binnen kopte of binnen liep. Hierna had
Timo nog een hatrick kunnen maken. Timo vindt overgens dat het uur vooruit beter onder werktijd in kan gaan dan s’nachts om 2 uur. Tien minuten voor tijd viel Patrick uit met een zeer pootje. Met tien man hielden we stand omdat het achter goed stond met Karel, Ted, Jaap en Mars. Dus drie punten mee naar Zwaagdijk en op naar volgende week uit naar Westwoud op de fiets.

ps dit stukje moet wel traditie blijven.

Man of the match.

Share Button

Reacties zijn gesloten.