Berkhout – Zwaagdijk 0-2

4 maart 2012

9 uur verzamelen is wel erruug vroeg voor ons oude mannen. Hoe dan ook iedereen was er, Timo helaas ff niet. Pé was ook in bloedvorm met als gevolg dat hij vandaag geen bal gehad heeft, wat naar later bleek ook maar beter was want een voetballertje van de Zouaven viel het ook al op tijdens het inschieten dat de keeper niet heel graag met zijn hoofd naar beneden wilde….

De dramaqueen had ’s ochtends ondergetekende en Paco nog gebeld want hij had zijn boxer, sokken en handdoek wel klaargelegd maar niet in zijn tas gedaan. Hij moest ook vandaag weer erg vroeg op, dus dat is ‘m wel vergeven.Paco heeft de spulletjes meegenomen en dus konden we aantreden tegen Berkhout/Kwiek ofzo. De dramaqueen deed in de 1e helft vooral alles met zijn mond wat hij daarentegen met zijn voeten had moeten doen. Misschien wat te kort slaap maar het zorgde voor een hoop onrust. Het gevolg was een matige 1e helft ondanks dat de thuisploeg in Berkhout niet of nauwelijks op onze helft was geweest. Das Phantom was erg gretig maar tegelijkertijd ook erg ongelukkig in de afwerking. Het is ‘m overigens vergeven. De goal in de 2e helft en de emotie daarbij was mooi !

De 2e helft met de vakantieman, lichte geïrriteerde blessure, eruit en ook Ted eventjes op de bank was wederom voor de Zwaagdijkse veteranen. Zoals al vermeld de goal die tot stand kwam via een schot van Pat was mooi en gelukkig tikte Paco de kogel via twee palen binnen.
Er werd beter gevoetbald en een corner van Speedy Gonzales Sierkstra werd op de 16 meter aangenomen en hard binnen geschoten doorondergetekende wat als gevolg heeft dat ik nu dit stukje mocht doen. Volgende keer weer over………..

De grens wilde deze keer niet invallen want hij wilde niet weer een steekpass ontvangen waar hij mogelijk een teen tegen aan kon zetten. Enige echte smetje vandaag.
De uitslag 0-2, daar was iedereen het ook over eens, die wasterecht.

Het dramaqueen tasje heeft das Phantom overigens keurig meegenomen, dus San als je deze mist hij is terecht.

Man of the Match

Richard

Share Button

Reacties zijn gesloten.